Kaymakam Yurt uyumdan memnun

Kaymakam Yurt uyumdan memnun

Gönen'de süre gelen Covıd-19 denetimleri, Kaymakam Arslan Yurt tarafından bizzat denetlendi.

Gönen Kaymakamı Arslan YURT, koronavirüs (Covid-19) salgının yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı denetimlerine katıldı.

  Kaymakam YURT, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Temel KILIÇ ve İlçe Emniyet Müdürü Metin KARTAL ile birlikte ilçe merkezinde bulunan polis noktaları ile Sarıköy ve Denizkent’te denetimlerde bulundu. 

Yol kontrol ve uygulama noktalarını da ziyaret eden Kaymakam YURT, alınan önlemler ve yapılan uygulamalar hakkında İlçe Emniyet Müdürü Metin KARTAL ve İlçe Jandarma Komutanı Temel KILIÇ ’tan bilgi aldı.

 Gönen’de vatandaşlarımızın uygulanan sokağa çıkma yasağına uyumunun memnuniyet verici olduğunu ifade eden İlçe Kaymakamı, cezai müeyyidelerle karşılaşmamak ve sağlığımıza riske atmamak için tedbirlere uyulması gerektiğini vurguladı.

Kaymakam Arslan YURT, 10 Emniyet,  6 jandarma ekiple sahada gerçekleştirdiği denetimlerde vatandaşın kurallara uyumundan memnun oldu.  

Kaymakam Yurt, Sekiz noktada sabit, sekiz noktada mobil ekiple sahada gerçekleştirilen denetimlerin Covıd-19 ile mücadele sürecinde büyük önem arzettiğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam uyumdan memnun
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı