Kaymakam Bekir Dınkırcı Gönen'den ayrıldı

Kaymakam Bekir Dınkırcı Gönen




T.C. İçişleri Bakanlığının olağan uygulamalarından vali yardımcıları ve kaymakam atamalarını içeren kararın resmi gazetede yayınlanmasıyla başlayan veda ziyaretleri hafta başında buruk ayrılıkla noktalandı.


25 Ağustos 2008 tarihinden itibaren Gönen`de görev yapmakta olan Kaymakam Sayın Bekir Dınkırcı, Edirne İli Keşan İlçesi Kaymakamlığı görevine atanmış, yerine de; Mersin Vali Yardımcısı Sayın Hüseyin Parlak, Gönen Kaymakamı olarak görevlendirilmişti.

Olağan hizmetlerin aksamaksızın sürüp gitmekte olduğu Gönen'deki resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerine ve toplumun önde gelen şahsiyetlerine nezaketen veda ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Bekir Dınkırcı dün itibarıyla fiilen sona eren görevinden bugün de resmen ayrılarak tayin süreci tamamladı.

Gönen Hükümet Meydanında kamu çalışanları ve sevenleri tarafından uğurlama amaçlı toplanan kalabalık tarafından düzenlenen törende hazır bulunanlarla son kez vedalaşan ve helallik isteyen Kaymakam Bekir Dınkırcı Gönen'den ayrılarak Keşan`a hareket etti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli