Kaymakam Atasoy'dan Polis teşkilatına kutlama

Kaymakam Atasoy

Polis teşkilatının 177 programı kapsamında kutlanan polis Haftası nedeniyle Erdek Emniyet Müdürlüğü Kaymakam Atasoy’a ziyaret gerçekleştirdi.

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle Erdek Emniyet Müdürü Serkan İnceöz beraberindeki polis memurları Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’u makamında ziyaret ettiler.

Polis Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, Polis Haftası’nda yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam Atasoy’u bilgilendirdi.

Kaymakam Atasoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle, başta İlçe Emniyet Müdürlüğümüz personeli olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında canla başla görev yapmakta olan Türk Polis Teşkilatı  mensuplarının 177. Kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.       

Görevi başında bulunan ve emekliye ayrılan tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan emniyet personelimiz, en temel hizmeti yaparak, hizmetlerin en kutsalını yerine getirmektedir. Özellikle korona virüsle mücadele kapsamında almış oldukları görevlerde göstermiş oldukları özveri, çaba ve fedakârlık takdire şayandır.” dedi.

Ziyaret bitiminde İlçe Emniyet Müdürü İnceöz ve beraberindeki polis memurları, Kaymakam Atasoy’a kabulleri ve vermiş oldukları değer ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı