Kaymakam halk toplantısı yaptı.

Kaymakam halk toplantısı yaptı.

Balıkesir´in Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya halk toplantısı düzenledi.

       Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda muhtarların, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı halk toplantısı yaptı.

/resimler/2019-1/16/1713425066414.jpg

Toplantıda geçtiğimiz ay yapılan ve gündeme alınan sorunların çözümü noktasında ki son çalışmalar görüşüldü. İlçede özellikle büyük sorun olan şehir içi araç park sorunu ile sokak hayvanlarının durumu görüşüldü. Kaymakam Kaya, MOBESE kameralarından faydalanarak yasak alanlara park edenlere cezai müeyyide uygulanacağını, sokak hayvanlarının Belediye tarafından toplanmasına rağmen, yine toplanmaya devam edileceğini, aşılanması ve kısırlaştırılması yoluna gidileceğini belirterek, büyük bir hayvan barınağı yapılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

     Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, Mart ayında yapılacak yerel seçimler de "Bu seçimde hepimize görev düşüyor, Manyas demokrasi kültürünün yerleştiği bir yer ben seçim öncesi ve seçimlerin huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Kamu kurumları halkın hizmetkârıdır, vatandaşlarımız ile kamu kurumları arasında herhangi bir sıkıntı olmasını istemiyorum. Biz, kurumlarımız ve sizlerle birlikte Manyas için varız."  Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli