Kayıp astsubayın cesedi denizden çıktı

Kayıp astsubayın cesedi denizden çıktı

Bandırma'da iki gündür kayıp olan 23 yaşındaki astsubayın cansız bedeni mendirekteki kayalara vurdu.

Bandırma'da iki gündür devam eden şiddetli fırtınanın ardından mendirekteki kayalıklara erkek cesedi vurdu.

Edinilen bilgiye göre bugün saat 14.30 sularında mendirekte yürüyüş yapan vatandaşlar denizin üzerinde hareketsiz bir kişi olduğunu fark etti.  Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken mendireğe görevlilerin haricinde giriş çıkışlar yasaklandı. Güvenlik güçleri cesedin sahilden uzaklaşmaması için büyük çaba sarf ederken Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bandırma Grup Amirliği ekipleri kıyıdan, sahil güvenlik ekipleri ise denizden cesedi çıkartmak için büyük çaba sarfetti.

Hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle cesedi çıkartmakta zorlanan ekiplere dalgıç takviyesi yapıldı. Dalgıç denize girerek ulaştığı cesedi sahil güvenlik ekiplerine teslim etti.

Cesedin iki gün önce mendireğe giderken görünen ve bir daha kendisinden haber alınamayan astsubay Nuri Ulçay'a ait olduğu öğrenildi.



Deejaay
2.12.2021 18:51:52
Bandırma da at izi it izine karıştı eski huzuru kalmadı terörüstlerin yuvası haline geldi tüm chpli belediyilerin yönetiminde ki şehirleri gibi astsubay kardeşimizin intihar ettiği yalanını bize inandırmaya çalışıyorlar kardeşimiz itin köpeğin tarafından kesinlikle şehit edilmiştir intikamın alınacak kardeş mekanın cennet olsun rahat uyu

  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı