Kastri'de tapular dağıtılacak

Kastri

Erdek'in yıllardan beri kanayan yarası olan Kastri bölgesi imar planlarında sona yaklaşılıyor.

Erdek'in yıllardan beri kanayan yarası olan Kastri bölgesi imar planlarında sona yaklaşılıyor.

Erdek Belediye Başkanı Karışık, 18 uygulamasının sona erdiği Kastri'de önümüzdeki aydan itibaren tapularını verilmesine başlanacağını açıkladı. 

40 yıla yakın süredir çözülemeyen Kastri bölgesi 18. madde uygulamasının, geçtiğimiz günlerde, Erdek Belediyesi'nin çabaları ve çalışmaları sonunda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi encümeninde onayladığının belirten Karışık, "Kadastro kontrolleri ve tapu işlemleri de sonuçlandırılıyor. Kastri'deki hak sahiplerine yeni yılın ilk ayından itibaren tapularının dağıtımına başlanacak" dedi. ÖNDER BALIKÇI



Fahrettin Yıldırım
15.04.2024 06:25:39
Merhaba Önder bey. Ben Erdekteki imar a acılan yerlerin doru olmadığına kanaat getşrdim. Erdek in dibindeki Kurbağalıdere ve askeri alana yakın cennet tepe imara açılnadan teper aşılıp sığır yolu ve jadtri bölgelerinin inara açılmasını çok yanlış ve erdek in yerli halkının araxikeri açılmafan uzaklarda imarın çok yanlış olduğunu bizzat yaşayan kişiyim. imat kentin dımırkarından başlsysrak gitmeli. Bizim rezerv haklarımız çiğnendi. Bize hakdızlık yapıldı. Öncelik yakından uzağa olmalıydı. aradaki yerler atlandı bu İmar çalışmalarında.

Anahtar Kelimeler: Kastri' tapular dağıtılacak
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı