Kastri tapuları şubatta

Kastri tapuları şubatta

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek’in “Kastri” bölgesindeki 2 milyon metre karelik alanda vatandaşların imar sorununun çözülmek üzere olduğunu açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek’in “Kastri” bölgesindeki 2 milyon metre karelik alanda vatandaşların imar sorununun çözülmek üzere olduğunu açıkladı. Yılmaz, bölgede yerleri bulunan vatandaşların 20 yıldan beri bekledikleri tapularına şubat ayında kavuşacaklarını belirtti.

Yılmaz, şu açıklamayı yaptı:

“Erdek ilçesinin Kastri mevkiindeki 20 yıldır çözümü beklenen imar problemi çözülüyor. Yaklaşık 2 milyon metre karelik ve bin parsellik bölgede binlerce tapuyu ilgilendiren tapuları ilgilendiren mülkiyet sorunu için aylardır sürdürülen çalışmalar sonuçlanıyor.”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan ise Başkan Yücel’in talimatı ve Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy başta olmak üzere tüm paydaşlarla sorunun çözümü için uzun süredir çalışarak, vatandaşların yüzlerini güldürecek sonuca ulaştıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bölgede binin üzerinde parsel var. Hissedarları da düşünürsek binlerce tapu ediyor. Balıkesir Büyükşehir olarak fedakârlıklarda bulunduk. Ekstra hiçbir talepte bulunmadık. Sadece çözüm tarafında olduk. Tapu Müdürlüğümüz ile sık sık görüşüyoruz. Süreç tamamlanmak üzere. Tapu Müdürlüğü, herhangi bir sorun ile karşılaşmazlarsa tapu işlemlerini gerçekleştirip, şubat ayı içinde ilçe belediyesine teslim edecek. Vatandaşlarımız da tapularını ilçe belediyesinden hızlı bir şekilde alacak. Yıllardır kanayan bir yarayı daha çözdüğü için Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyorum.” 



Abdülkadir sarıboğa
12.01.2024 14:42:12
Sayın baskanimiza ricamdir ayvalık kazım Karabekir mahalesi çayır sokak ada 138 parsel 7 arsam ilgili 1.5000 ve 1/1000 imar izni için ricada bulunuyorum

BEKİR METE
12.01.2024 22:14:54
ERDEK vatandaşı olarak ÇEVRE yolunun yapılmasını bölgedeki parsellerin İMARA girmesini 50 yıldır bekliyoruz saygılarımla

BEKİR METE
13.01.2024 19:07:22
İlginizden dolayı teşekkür ederim Saygılarımla

Anahtar Kelimeler: Kastri tapuları şubatta
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı