Kartal yuvası gibi

Kartal yuvası gibi

Dere Mahallesi Muhtarlığını sanat galerisi gibi yaptı.

Bandırma´nın büyümeye elverişli olmayan en küçük mahallesi "Dere Mahallesi" muhtarı Emekli Polis Memuru Merhum Muhtar Hasan Kahraman´ın vefatı ile azalık´tan geldiği Muhtarlık´ta önemli aşama kaydeden Nevzat Man, kurumsal kimliğe önem verdiği makamında iki tutkusundan vazgeçemiyor.

/resimler/2019-1/25/1100507671510.jpg

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi olan Nevzat Man, renkleri ve kara kartal´a olan bağlılığını sözde bırakmayıp makam odasını Beşiktaş´ın sanat müzesine çevirmesi mahalle sakinleri tarafından da takdirle karşılanıyor.

Muhtar Nevzat Man, kendisi için vazgeçilmez bir tutku olan Atatürk, Beşiktaş ve Bandırmaspor  fotoğrafları ile doldurduğu makamında Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonlularıda ağırladığını bu tutkusundan dolayısı ile her kesimden takdir aldığını söyledi.

Bandırma´da tüm Mahallelerden rakip Muhtar adayı çıkarken, sadece Haydarçavuş ve Dere Mahallesinden aday çıkmamasına yorum getiren Nevzat Man, Haydarçavuş Mahallesi ile Dere Mahallesi Bandırma´nın en küçük mahallelerinden, dolayısı ile bu mahallelerimizde görev yapan Muhtarlar vefat etmeden yerine başkasının seçilmesi pek mümkün olmuyor, Rahmetli Hasan Kahraman´ın yanında aza idim, Hasan Kahraman vefat etti, bende muhasebecilik işimi terk ederek görevimin başına geldim, Haydarçavuş mahallesinde ise 35 yıllık Muhtar Hayrettin Karaca günümüz teknolejisine uyum sağlayamadığı için işin ehli olan sayın Nur Demir Hancıoğlu´na el verdi. Hancıoğlu´nun başarılı performansının ise kent sınırlarını aşıp Türkiye genelinde tanınan örnek bir bayan Muhtar olması, hemcinsleri tarafından idol olarak gösterilmesine neden oldu. Bizde kendisi ile gurur duyuyoruz, özellikle yeni adayların seçildikleri takdirde Sayın Nur Demir Hancıoğlu´ndan öğrenecekleri çok şey var." dedi.



Anahtar Kelimeler: Kartal yuvası gibi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false