Karşıyakaspor okul gibi

Karşıyakaspor okul gibi

Gönen Karşıyakaspor geleceğin şöhretlerine kapılarını açtı.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, 43 futbolcu adayının pratik ders gördüğü Karşıkaya spor Yaz Spor Okulu’nu ziyaret etti.

Antrenör Mehmet Kulaksız ve yardımcıları yönetiminde büyük bir hırs ve ciddiyetle çalışmalarını sürdüren öğrencilerin konsantrasyonlarından övgüyle bahseden Başkan Yakar, yetkililerden tesislerle ilgili bilgiler de aldı. Saha halısının belediye tarafından kazandırıldığını da belirten Başkan Yakar, gençlerin spor yapmalarını önemsediklerini söyledi. Günümüzde dünya futboluna yön veren kulüplerin alt yapılarına verdikleri öneme de vurgu yapan Başkan Yakar, Karşıyaka spor un alt yapıya verdiği önemi takdirle karşıladığını söyledi.

Seçmelere gideceklere başarılar diledi.

Alt yapıda yer alan ve yetenekleri ile fark edilen 3 oyuncusunun Bursaspor kulübü oyuncu seçmelerine götürüleceğini söyleyen antrenör Mehmet Kulaksız, bu oyuncuları Başkan Yakar’la tanıştırdı. Gençlere seçmelerde başarılar dileyen Başkan Yakar hem bu 3 oyuncu ile hem de kursta eğitim gören diğer oyuncular ile fotoğraf çektirerek ziyaretini tamamladı. 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı