Karşıyaka`nın atom karıncasına nazar değdi

Karşıyaka`nın atom karıncasına nazar değdi

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Karşıyaka mahallesi muhtarı ve spor kulübü Başkanı Osman Çakıroğlu`nu evinde ziyaret etti.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar rahatsızlığı nedeni ile evinde istiratatte bulunan Karşıyaka muhtarı ve spor kulübü başkanı Osman Çakıroğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, rahatsızlığından dolayı ameliyat olan ve evinde dinlenen Karşıyaka mahalle muhtarı Osman Çakıroğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette önemli bir ameliyat geçirmesine rağmen oldukça iyi görünen muhtar Osman Çakıroğlu, hasta yatağından Başkan Yakar’dan istekte bulundu. Mahallede bulunan ve Karşıyaka yaz spor okulu öğrencilerinin çalışmalarını yaptıkları tesisin eksiklerini Başkan Yakar’a ileten Çakıroğlu, aldığı olumlu yanıttan sonra esprili bir şekilde kendini daha da iyi hissettiğini söyledi. Başkan Yakar’ın geçmiş olsun dileklerini ilettiği ve gayet iyi göründüğünü söylediği muhtar Çakıroğlu, bu durumda bile Başkan Yakar’a gerek mahallelerine gerekse Gönen’e kazandırdığı hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Aynı sokakta ikinci ziyaret

Muhtar Osman Çakıroğlu’nu ziyaret ettikten sonra aynı sokakta ikamet eden ve yine önemli bir rahatsızlığından dolayı ameliyat olup evinde dinlenen eski belediye çalışanı emekli Sefer Çetin’i de ziyaret eden Başkan Yakar burada da Çetin ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yakar, daha sonra mahalleden ayrıldı.

 



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli