Karşıyaka'da üzücü olay

Karşıyaka

Mendirek arkasında balığa çıkan kişi hayatını kaybetti.

Erdek kırsalı Karşıyaka mahallesinde meydana gelen boğulma vakası, Karşıyakalıları üzdü.

Olay bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Bandırma'da uzun yıllar seyyar el arabası ile balıkçılık yaparak ekmeğini kazanan Recep Başoğlu (62) ikamet ettiği mahallesi Karşıyaka'da akşam sofrası için balık tutmaya gittiği denizden cesedi çıktı.

Olay Karşıyaka Mahallesi balıkçı Barınağı Mendirek arkasında meydana geldi. Balık tutmak için denize giren Recep Başoğlu (62) oltasına balık beklerken karşısından geçen balıkçı teknelerine el sallıyordu.

Başoğlu'nun önünden geçen balıkçılar bir süre sonra suyun üzerinde gördükleri cizmin insan bedeni olduğunu anlayınca ilgililere haber verdiler.

Erdek ilçe Jandarma Komutanlığı, Tatlısu Jandarma Komutanlığı, Erdek Sahil Güvenlik, Erdek İtfaiye ve sağlık ekipleri yanı sıra Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin denize indirilen Sahil güvenlik botu ile yapılan incelemede, denizde yüzen cismin Balıkçı Recep Başoğlu olduğunu ve yaşamını kaybetmiş olduğu anlaşıldı.

Erdek Cumhuriyet savcılığı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki inceleme ve tespitleri sonucu hayatını kaybeden Recep Başoğlu'nun cesedinin kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna sevk etti.



Anahtar Kelimeler: Karşıyaka' üzücü
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı