Karşıyaka salona kavuşuyor

Karşıyaka salona kavuşuyor

Başkan Yakar destek verdi, Karşıyaka tüm beklentilerine kavuşuyor.

Gönen Karşıyakaspor tesisleri Ekim’de hizmette

Gönen Karşıyaka Mahallesinin sabırsızlıkla beklediği Düğün Salonu, Ekim ayında hizmete giriyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, sosyal tesisleri ile Karşıyaka Mahallesinin yanı sıra Gönen halkına da hizmet edebilecek şekilde düzenlenen Düğün Salonun, Gönen’in en büyük ve modern düğün salonu olacağını bildirdi. Karşıyaka Mahallesine yapılacak olan TOKİ’nin 3. etabı bu ay içerisinde ihale edilmeye hazırlanırken, Karşıyaka Düğün Salonu inşaatı da hızlı bir şekilde devam ediyor. Gönen Hayvan Pazarı ile Sarıköy Kapalı Pazar yerinin müteahhidi Analiz İnşaatın yüklenici firma olduğu Düğün Salonun, Ekim ayında hizmete gireceğini bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, “Karşıyaka Mahallemize, Gönen’in en büyük ve modern düğün salonunu kazandırıyoruz” dedi. 

Karşıyaka Mahallesinde hizmet ve yatırım atağının devam edeceğini de kaydeden Belediye Başkanı Yakar, “Gerek 100. Yıl Mahallemiz, gerekse Karşıyaka Mahallemiz değişen ve gelişen Gönen’i temsil ediyor. Yıllardır ötelenen, hak ettikleri hizmetleri alamayan bu mahallelerimiz, yatırım ve hizmetler sayesinde kıyı kenar mahalle olmaktan çıkıyor. Artık, varoş gözüyle bakılmıyor” dedi.

Doğalgazın yanı sıra yol ve kaldırım çalışmalarının devam edeceği Karşıyaka Mahallesinin, tabakhaneye uygulanacak Kentsel Dönüşümle farklı bir kimliğe bürüneceğini de kaydeden Başkan Yakar, “Bir on yıl sonra, Karşıyaka Mahallemizin Kurtuluş’tan hiçbir farkı kalmayacak hatta geçecek” dedi.




  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 28.4 ° / 12.9 ° Güneşli