Karlahan'dan net yanıt

Karlahan

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan: “Başkanlığa yeniden aday olmayacağım”

Bandırmaspor Kulübü, olağanüstü genel kurula gidiyor. Bordo-beyazlı kulübün genel kurulu 26 Temmuz 2020 Pazar günü, Barış Manço Kültür Sitesi’nde, saat 19.00’da yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa genel kurul, 2 Ağustos 2020 Cuma günü, aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan, bu genel kurulda başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı. Bu kararını, 15 Temmuz Çarşamba günü düzenleyeceği basın toplantısıyla da kamuoyuna duyuracağını belirten Karlahan, şunları söyledi:

“Her şeyden önce şunu belirteyim ki, geçen yıl, takımımızın son dakika golüyle kümede kalmasının ardından bu yıl, TFF 1. Lig’e yükselmesinde emekleri geçen bir başkan olmanın mutluluk ve gururunu yaşıyorum. Bandırmaspor’a katkıda bulunmak adına dükkanımı bile piyasa değerinin çok altında sattım.  Yönetim kurulu olarak görev süremizin dolması için daha bir yıllık süremiz vardı. Ancak biz, maddi-manevi açıdan daha güçlü bir yönetim kurulunun oluşması için zaten olağanüstü genel kurul kararı almayı düşünüyor ve Futbol Federasyonu’nun, ligleri tescilini bekliyorduk. Bir yıllık görev sürem olduğu halde daha güçlü bir yönetim için genel kurul kararı almamızın, kendi açımdan erdem olduğunu düşünüyorum. Başka biri olsa TFF 1. Lig’de gelirlerin de artacağı düşüncesiyle göreve devam etmeyi düşünebilirdi. Ama Bandırmaspor sevdalısı bir kişi olarak bordo-beyazlı kulübümüzün çıkarlarını her şeyin üzerinde tutuyorum. Bu arada genel kurulda Bandırmaspor’un sahipsiz kalmayacağını da çok iyi bildiğimden yüreğim rahat. Artık kulübümüzün tüm ekonomik yükünün 1-2 kişinin sırtından alınması gerektiğine inanıyorum.”

LİGLERİN TESCİLİYLE KULÜBE 3 MİLYON LİRA KÂR SAĞLANDI

Bandırmaspor için maddi-manevi elinden gelen katkıyı sağlamanın gönül rahatlığı içinde bulunduğunu, tarihe, Bandırmaspor’un 1. Lig’e yükselmesinde kulüp başkanı olarak geçmenin mutluluğunu ve onurunu hiç unutmayacağını belirten Karlahan, şöyle konuştu:

“TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarında, federasyonun tescil kararı almasında ve şampiyon ilan edilmemizde ‘Kulüpler Birliği’nin etkisini de hiç unutmamak gerekir. Bu birliğin baskısı olmasa pandemi sürecinin ardından ligler, 18-19 Temmuz’da yeniden başlayacaktı. Kalan 6 maçımızda da iyi sonuçlar alarak yine şampiyon olacağımızdan kuşkum yoktu ama bu maçları oynamayarak, gerek maç primleri ve gerekse diğer tüm giderler olmak üzere kulübümüze 3 milyon lira dolayında gelir sağladık. Bu da çok önemli bir katkıdır. İnanıyorum ki Bandırmaspor’umuz, TFF 1. Lig’de de başarılı olacaktır. Bu süreçte de üzerime düşen görevleri yerine getirmeye hazırım.”

ONUR GÖÇMEZ GELECEK

Bu arada, Bandırmaspor’un önümüzdeki olağanüstü genel kurulunda kulüp başkanlığını Onur Göçmez’in üstlenmesi bekleniyor. Göçmez, halen kulüpte asbaşkanlık görevini yürütüyor.” ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Karlahan' yanıt
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı