Karakaya, Başkan gibi...

Karakaya, Başkan gibi...

Gönen AKP Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya; çalışmalarını hızlandırdı.

Siyasette uzun yıllar yer alan ve son olarak ilçedeki uyumsuzluk sorununu ortadan kaldırmak adına aday adayı olan Aydın Karakaya; tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra halkın içerisinde gecesini gündüzüne katarak başlattığı çalışmalarını son sürat devam ettiriyor.

Karakaya; “Yeşili ile övündüğümüz Gönen ilçesinde son yıllarda ortaya çıkan uyumsuzluk sayesinde ne yazık ki! Eski günleri arar hale geldik”. Dedi.

Gönen Devlet Hastanesi Başhekimi Serkan Çayır’ı beraberinde eski yol arkadaşı bir dönem ilçede Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı yapmış olan Yurdagül Aşkınoğlu ile gerçekleştirdiği ziyaretlerinde, ilçede yaşanan ve nerdeyse hiç değişmeyen ve bir türlü çözüme ulaştırılamayan sorunlar konuşuldu.

Gönen Devlet Hastanesi Başhekimi Serkan Çayır; “böylesi bir coğrafyada büyük bir ilçede yaşamamıza rağmen son yıllarda özellikle, Ortopedi, Genel Cerrahi ve Kadım Doğum bölümlerinde acilen uzman doktorlara ihtiyacımız var. Bende, hizmet ettiğim bu kurumda rahmetli Hüseyin Duman hocam gibi iz bırakmak isterim”. Dedi.

Gönen Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Tuncer Yıldız; yaptığı ziyaretlerinde Ak Parti Gönen Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya’yı bu isabetli kararlarından dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli