Karaçalılık kavşağında üçlü kaza

Karaçalılık kavşağında üçlü kaza

Kavşakta meydana gelen kazada gece karanlığı görüşü engelledi, geçiş üstünlüğü ihlal edildi. Birisi ağır 4 yaralı

10 Şubat 2020 Pazartesi bugün saat 21.30 suları meydana gelen trafik kazasında birisi ağır 4 kişi yaralandı.

Bandırma, Susurluk Manyas karayollarının kesiştiği Karaçalılık kavşağında meydana gelen 3 lü kazada bir kişi ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Kaza Habil Demirelli idaresindeki 16 ECY 81 plaka sayılı kamyonet'in Bandırma yönenden gelip, Susurluk istikametine seyrederken, Manyas yönünden gelip, Karaçalılık kavşağında, Bandırma-Susurluk karayoluna dikkatsiz şekilde çıkan Seçkin Oğuzhan Güvendik (23) yönetimindeki 34 AA 541 plaka sayılı özel otomobil ile çarpıştı.

Kazanın şiddeti ile araçlar ayrı birer tarafa savrulurken, aynı anda yoldan geçmekte olan 3. bir araç kazaya karışmamak için sarfettiği çaba yeterli olmayarak şerampole uçtu.

Üçlü kaza nedeni ile büyük panik yaşanan Karaçalılık kavşağındaki kazaya trafik ve 112 ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrası 35 AA 541 plakalı araç sürücüsü  Seçkin Oğuzhan Güvendik (23) ile yanında bulunan İlgin Günal (21) ilk müdahale sonrası yaralı olarak kaldırıldıkları Bandırdırma devlet hastanesinde gözlem altına alınırken, İlgin Günal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan diğer iki aracın sürücüleri ile kaza yerine ulaşan başka bir ambulans ekibi tarafından ayakta müdahale edilerek, kazaya ilişkin raporların tanzimi için jandarma ekipleri birlikte ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüler.



Anahtar Kelimeler: Karaçalılık kavşağında
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli