KARACABEY’İN ‘ALTIN’ ÇOCUĞU

KARACABEY’İN ‘ALTIN’ ÇOCUĞU

Balıkesir’de yapılan “Okullar arası Küçükler-Yıldızlar Atletizm İl Birinciliği” yarışmalarında Karacabeyli Eyüp Bağlamacı büyük başarı elde etti.

3-4 Nisan 2023 tarihlerinde Balıkesir’de yapılan “Okullar arası Küçükler-Yıldızlar Atletizm İl Birinciliği” yarışmalarında Karacabeyli Eyüp Bağlamacı büyük başarı elde etti. 

Erdek 18 Eylül Ortaokulu öğrencisi olan Eyüp Bağlamacı, söz konusu yarışmalardan 4 altın madalya ile dönerek, okulunun ve ailesinin olduğu kadar Karacabey’in de gururu oldu.

3-4 Nisan 2023 tarihlerinde Balıkesir’de yapılan “Okullar arası Küçükler-Yıldızlar Atletizm İl Birinciliği” yarışmalarında Karacabeyli Eyüp Bağlamacı büyük başarı elde etti. Erdek 18 Eylül Ortaokulu öğrencisi olan Eyüp Bağlamacı, söz konusu yarışmalardan 4 altın madalya ile dönerek, okulunun ve ailesinin olduğu kadar Karacabey’in de gururu oldu.

Balıkesir’de geçtiğimiz hafta yapılan “Okullar arası Küçükler-Yıldızlar Atletizm İl Birinciliği” yarışmalarında Karacabeyli Eyüp Bağlamacı; Cirit Atma, Gülle Atma ve 5×80 M. Bayrak Yarışması dallarında il birincisi oldu. Genç sporcumuz Bağlamacı ayrıca, takım birinciliğinden elde edilen başarıdan dolayı 1 altın madalya daha aldı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan yönetiminde büyük başarıya imza atan Karacabeyli gururumuz Eyüp Bağlamacı, “Yıldız Erkekler” kategorisinde Balıkesir birincisi oldu. Bağlamacı, 8-9 Mayıs 2023 tarihinde Kocaeli’nde yapılacak olan Bölge Şampiyonası’na takımıyla birlikte katılacaklar.

Oğlunun başarısıyla gurur duyduğunu dile getiren Karacabey ve Erdek esnaflarından Erkan Bağlamacı, “Oğlum ilk kez böylesine önemli bir spor organizasyona katıldı. İlk olmasına karşın 4 dalda altın madalya kazanması biz ailesini çok gururlandı. Oğlumun sporu sevmesinde ve başarılı olmasında hiç şüphesiz Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan hocamızın payı büyük. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm ailelere tavsiyem, çocuklarımızın yaşamları boyunca spor yapmasını ve sporla iç içe olmalarını sağlayalım.” dedi.



Anahtar Kelimeler: KARACABEY’ ‘ALTIN’ ÇOCUĞU
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı