Kara noktaya, beyaz dokunuş

Kara noktaya, beyaz dokunuş

Erdek, Düzler üst yolda bulunan araç trafiğini olumsuz etkileyen kara nokta, yeniden düzenlenmek için karayolları tarafından programa alındı.

Bandırma- Erdek karayolu Düzler üst yol olarak tanımlanan ve bu yolun Yedibahçe zeytinyağı işletmesi önünde bulunan bölümünde bir birini takip eden seri kazaların meydana gelmesi üzerine Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy tarafından karayollarına yapılan ek bir proje ile kazaları ortadan kaldıracak düzenleme için müjde Karayolları 14. bölge Bandırma şube şefliğinden geldi.

Karayolları Bandırma Şube şefliğine yeni atanan Fikret Balcı Erdek kaymakamlığı tarafından ön görülen düzenleme projesi talebine Bursa 14. bölge'den onay ve ödenek geldiği müjdesini verdi. Karayolları Bandırma şube şefi Fikret Balcı, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'a makamında gerçekleştirdiği ziyarette, bölge tarafından olumlu bulunan talebinin iyileştirme projesine dönüştürülerek en kısa zamanda hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanacağı müjdesini verdi.

Karayolları şefi Fikret Balcı, sözkonusu iyileştirme projesi için gerekli olan malzeme ve malzemenin hazırlanma safhasına geçildiğini yolun bu bölümünde hem zemin, hemde yol kenarına güvenlik barıyeri oluşturulacağını açıkladı.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'da, kaza yoğunluğunun normalin üzerinde seyrettiği bu nokta için karayollarına yaptığı talebin projelendirilerek ödeneği ayrılıp uygulamaya konmasında pay sahibi olan şef Fikret Balcı'ya teşekkür etti.



erkan ılmay
11.01.2023 12:13:00
Bu şefi tanırım çalışkan bir kişi. Ve Sağlam iş ahlakı var.

Anahtar Kelimeler: noktaya beyaz dokunuş
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı