Kara kış onları etkilemiyor

Kara kış onları etkilemiyor

MHP ekipleri kırsalda gönüllere taht kurdu. Bandırma`da Dr. Selimoğlu, Gönen`de, Gürcanlar, Manyas`ta Çetin, Erdek`te Nazlıoğlu kırsalda çare oldu.

30 Mart`ta yapılacak mahalli seçimlerde aday belirleme sıkıntısı çeken partiler alan mücadelesinde MHP`ye prim yaptırdılar.

Adaylık noktasında günler önce gerçekleşen belirleme nedeni ile sağladıkları bütünlüğü adaylarının peşinde gövde gösterisine dönüştüren MHP Başha Bandırma olmak üzere, Erdek, Gönen, Manyas ve Marmara adasında ziyaret ettikleri köylerde baş köşeye oturtuluyorlar.

MHP ekipleri konuk oldukları kırsalda kendilerin gösterilen yoğun ilgi karşısında, politika yapmayı rafa kaldırıken gönül sohbetleri ile geride bıraktıkları köylülerin söz değil oy taahhütünde bulunmaları morallerinin tavan yapmasına neden oluyor.

Bandırma`da Başkan Karani Erkul nezaretinde Belediye başkan adayı Dr. Hadi Selimoğlu ile sürdürülen ziyaretler tüm hava şartlarına rağmen dur durak bilmeden sürerken kendilerin gösterilen samimi dotluk ve güler yüzün yorgunluklarını aldığı belirtiliyor.

Gönen`de ise Ziraat Mühendisi Mustafa Gürcanlar, ziyaret ettiği kırsala elinde bayrakla gidiyor. Gönen`in genç ve gelecek vaat eden adayı Mustafa Gürcanlar kısa zamanda köylerin en popüler başkan adayı oldu.

Mesleki anlamda köylerin kendilerine daha yakın gördükleri başkan adayı Mustafa Gürcanlar`a, ``Yağız oğlan`` yakıştırması yapan Gönen köyleri özellikle Salı günleri geldikleri Gönen`de MHP ilçe teşkilatını dergah`a çevirdikleri gözleniyor.

Erdek`te iş adamı Haluk Nazlıoğlu`nun lokomotif olduğu MHP ekibi gündüz gerçekleştirdiği esnaf ve dost ziyareti ardından akşamları süre gelen köy gezilerinde büyük ilgi ve sevgi ile karşılanıyor.

MHP Belediye başkan adayı Haluk Nazlıoğlu, Başkanlığındaki parti ekipbine gösterilen yoğun ilgi karşısında her alanda mağduriyet yaşayan Erdek köylülerine karşı hizmet aşkının dahada kamçılandığını söylüyor.

Nazlıoğlu, Köy`den ilçeye uzanacak ``Yeter Erdek söz sırası sende`` sloganı ile Erdek için düşündükleri sosyal ve ekonomik projelerin örtüştüğünü hedeflerinin Erdek ile birlikte Balıkesir Büyükşehir olduğunu söylüyor.

Nazlıoğlu, İsmail Ok gibi önemli bir bilginin çizdiği yol haritasında, yarınlara umutla bakıp, partili dotlarımıza bir siyasetçi gözlüğü ile değil, içlerinde biri gibi sıcak yaklaşımın 30 Mart`da mutlak sandığa yansıyacağını düşünüyor.

Manyas`ta, Başkan adayı Necmi Çetin ilçe Başkanlığı, gençlik kolları ve kadın kolları ile başlattığı köy gezilerini, etkin kışa rağmen dur durak bilmeden sürdürüyor.

Çetin, ``44 köyü bulunan Manyas`ta elini sıkmadık, gözünün içindeki pırıltıyı görmedik kimse bırakmıyacağız`` dediği çalışmalarında büyük bir efor sarf ediyor.

Necmi Çetin;``Biz biz anlatmıyoruz, birilerinin ne anlattığı önemli değil, hayat şartlarının insanlara ne anlattığı önemli Manyas`ta AKP ye verilen kredi bitmiş karşılığında köylümün elinde ne hayvanıi ne tarlası, nede traktörü kalmıştır. Kala kala tek banka borçları kalmıştır.`` dedi.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false