Kapıdağ`da moral buldu.

Kapıdağ`da moral buldu.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, Erdek programında ziyaret ettiği köylerinde büyük ilgi gördü.

BESTER HABER - ERDEK       BESTER HABER - ERDEK

 

Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, dün gerçekleştirdiği Erdek programında ilçe teşkilatı tarafından Düzler mahallesinde karşılandı.

 Ok ve beraberindeki geniş katılımlı konvoy daha sonra Aşağıyapıcı, Tatlısu, Karşıyaka, Çakıl, Kestanelik, Ballıpınar ve Kocaburgaz köylerinde halkla buluştu.

 Ok ve beraberindeki ekip köylerdeki yakın ilgiden memnun olarak ayrılırken, Başkan adayı İsmail Ok `` Ben bu teması iyi bilirim önceki seçimlerden tecrübemiz var, vatandaşın elimizi sıkışında sevgi var, samimiyet var.`` dedi.

KARŞIYAKA GİRİŞİNDE DAVUL ZURNALI KARŞILAMA

 Başkan adayı İsmail Ok ve beraberindeki partililer Karşıyaka-Kocaburgaz kavşağına geldiklerinde Karşıyaka`lı gençler kendilerini davul zurna eşliğinde karşıladılar.

 Ok, Karşıyaka`ya geldiğinde ise kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

 Özellikle bayanların yoğun ilgi gösterdiği Başkan adayı Ok, beldedeki tüm kahveleri dolaştı tek tek el sıktı ve konuşma yapacağı meydana çağrıda bulundu.

 MHP Büyükşehir Belediye Başkanı İsmail Ok, Karşıyaka`da önceki seçimlerde MHP nin aldığı oy miktarının bu seçimlerde büyük şehir belediyesine kazanmaya yetersiz olduğunu söyleyenlere itibar edilmemesini istedi.

 Ok, Belediye Başkanı olduğu seçimlerde de böyle gösteriliyordu, ancak kendisinin seçimi kazanmakla kalmayıp, yapılamaz denilen işleri yaptıklarını, başkalarının bıraktığı borçları ödediklerini, bugün kendilerini çeşitli yollarda engel konmak istenmesine karşın başarılarının engellenemediğini söyledi.

HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ

 Ok, Karşıyaka`da üzerine basa basa, Büyükşehir Belediyesini kazandıktan sonra parti rozetini çıkartarak herkese eşit mesafede olacaklarını, kimsenin siyasi kimliği ile değil, insan olduğu için ilgilendiklerini söyledi.

 Dürüst bir belediyecilik anlayışı ile hizmet ederek hem kendilerine bırakılan borçları ödediklerini, hemde Balıkesir`e büyük hizmet getirdiklerini vurgulayan Ok, başarılarını gölgelemek adına haklarında hayali dosyalarla sabah karanlığında evlerinden alınarak yolsuzluk soruşturması yapanların, aradan geçen 14 aya rağmen hala bir fezleke hazırlayamadıklarını söyledi.

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

 MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, kendileri hazırlanan tüm kumpaslardan yüz akı ile çıktıklarını başkaları gibi ayakkabı kutuları bulunmadığını vurgulayarak ``Biz ayakkabı kutusu partisi değiliz, hizmet partisiyiz, biz ayakkabıları hizmet için kullanıyoruz,`` dedi.

 Ok, Karşıyaka`da toplanan halkla vedalaşırken kalabalığa ``Ne mutlu Türküm`` diye slogan attırdı.

 MHP ekibi daha sonra, Çakıl, Kestanelik, Ballıpınar ve Kocaburgaz`da düzenlenen programlarla gerek Büyükşehir`de gerekse Erdek`te seçimi MHP`nin kazanacağını, buna inandıkları belirtilerek şu anda AKP`nin militanı anket şirketinin yaptığı araştırmaya göre MHP`nin Balıkesir deki oy oranının %48 olduğunu söyledi.

Ok.`` Büyükşehir`i alacağız bu kesin ancak Erdek`i de yanımıza almak istiyoruz kanadımızı kırık bırakmayın`` dedi.

İNANÇ ÖNEMLİ

 MHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, Kapıdağ doğu bölgesindeki köy programı sonrası Tatlısu liman kampında bulunan Kırtay otel tesislerinde partilileri ile gerçekleştirdiği istişare toplantısında ``Seçimi kazanacağız bu bir gerçek, Belediye Başkanı olduğum seçimlerde meclis listemize isim yazmakta zorlandık, güç bela ilk iki sıraya aday bulduk, kalan sıraya meclis üyesi bulmakta çok zorlandık, kimsenin aklına bizim seçim kazanacağımız gelmiyordu. Önce inanmak gerek, bizde bu inanç var, her gün bir öncekinden daha çok çalışacağız, tabi birde resmi sonuçlar açıklanana kadar seçimi kazanmış sayılmayız, o nedenle sandığa sahip çıkacağız. 30 Mart günü yaptığımız tüm çalışmalara bedel bir gün olacak, Bizim sponsorlarımız, rantçılarımız yok, Ambardaki karnımızda, Gar dolabımızdaki sırtımızda, Patron düşmanı değiliz ama!... Havadan kazanılan kazanca karşıyız, hiç kuşkunun olmasın, hiç kaygılanmayın yasal olan ne isteğiniz varsa Balıkesir Belediyesinde hallolacak, Yasan değilse kusura bakmayın biz o işlere bakmıyoruz.``

 ``Birileri çıkıp her köyden 10-20 kişi işe alacağım diyormuş...  Biz seçilsek te, seçilmesek te afaki vaatlerden kaçınıyoruz, gerçekle örtüşmeyecek vaatlerimiz olmaz, çünkü yarın insanların gözüne bakmaya gözümüz olsun.`` dedi.

 İsmail Ok ve beraberindeki ekip Kapıdağ`ın doğusundaki köyleri kapsayan hafta sonu programlarında gördükleri ilgi nedeni ile Balıkesir`e mutlu ve moral depolamış olarak döndüler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli