Kanlı infaz´da sis perdesi aralandı.

Kanlı infaz´da sis perdesi aralandı.

Jandarma toplu cinayetlerle ilgili doğrudan çözüme gitti.

Bandırma 17 Eylül şehitler anıtı yolunda önceki gece meydana gelen infaz olayında 3 kişi başlarından vurulmuş olarak bulunmuştu.

Gangster filmlerini aratmayacak planla gerçekleştirilen 3.lü infaz´da başlarından vurularak öldürülen 3 kişinin cesetleri olaydan yaklaşık 20 saat sonra gelen bir ihbar ile Ayyıldıztepe Sonkurşun anıtı yolunda bulunmuştu.

/resimler/2017-9/30/1745044457916.jpg

Jandarma, Ayyıldıztepe şehitler anıtı, çöplük civarında terk edilmiş olarak bulunan 16 JFR 94 plaka sayılı son model beyaz BMW otomobil içinde bir, çevredeki çalıların içinde ise iki ceset´e ulaşması ile derinleştirilen cinayet araştırması 24 saat sonra sır perdesi aralanmaya başladı.

Jandarma ekipleri Bandırma ve Erdek´te gerçekleştirdikleri baskınlarla cinayet olayı ile doğrudan ilişkilendirilen 3 kişiyi yakalayarak gözlem altına aldı.

Ayyıldıztepe anıtı yolundaki kanlı infaz kurbanları Özgür Güven (19) İhsan Küçükşahin (30) Sinan Demir (45) in katili oldukları düşünülen K.Y, T.A ve Ş.A jandarmadaki ilk sorgulamaları ardından cinayeti soruşturan savcılığa sevk edildiler.

Cinayetlere ilişkin gözlem altına alınan K.Y, T.A, ve Ş.A´nın cinayeti gerçekleştirilemeyen tahsilat sonucu işledikleri sanılıyor.

/resimler/2017-9/30/1745325708513.jpg

 

Cumhuriyet Savcılığı açıklama yaptı.

Ayyıldıztepe sonkurşun anıtı yolunda meydana gelen kanlı infaz ile ilgili olarak Bandırma Cumhuriyet savcılığı kamu oyunu bilgilendirmek amacı ile bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama;

"29.09.2017 tarihinde saat 17:00 sıralarında Bandırma İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Ayyıldız Tepe yol ayrımının yaklaşık 5 km kuzeyinde ağaçlık bölgede 16 JFR 94 plakalı araç içerisinde 1 şahıs, araçtan yaklaşık 20 metre uzaklıkta ise 2 şahıs ölü olarak bulunmuştur.

Ölen şahısların Sinan Demir, Özgür Güven ve İlhan Küçükşahin olduğu tespit edilmiştir. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme neticesinde; 9 mm çapında beş adet kovan,12 adet parmak izi ve ölenlere ait cep telefonları bulunmuştur.

Meydana gelen olayın aydınlatılabilmesi, şüpheli yahut şüphelilerin yakalanabilmesi amacıyla çevrede bulunan güvenlik kameraları ile Plaka Tanıma Sistemler incelemeye alınmıştır.  

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı,  İl Emniyet Müdürlüğü ile Bandırma İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün titizlikle ve süratle yürüttükleri müşterek çalışmalar neticesinde, olaya karıştığı tespit edilen K. Y. , T. A.  ve Ş. A. isimli üç şüpheli kısa sürede yakalanmış ve Başsavcılığımızca gözaltına alınmışlardır. Ayrıca olayda kullanıldığı değerlendirilen 3 adet tabanca  ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde yürütülen soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 30/09/2017 Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı



Anahtar Kelimeler: Kanlı infaz perdesi aralandı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false