Kandil gecesi veda etti.

Kandil gecesi veda etti.

Bandırmalı Şehit Babası Timur Köksal Berat Kandilinde dualarla hakkın rahmetine kavuştu.

11 Mart 1998 yılında askerliğini yaptığı Şırnak'ta, terhisine bir ay kala teröristler tarafından kalbinden vurularak şehit düşen Piyade Komando Er Şener Köksal'ın babası Timur Köksal, Berat Kandilinde hakkın rahmetine kavuştu.

Bandırmaspor Kayacık Toki-sosyal tesilerine ve Paşakent'te "Şehit Piyade Komando Er Şener Köksal"caddesinde adı yaşatılan Bandırma Şehidinin babası Timur Köksal (76), Mütevazı kişiliği ile uzun yıllar Bandırma Kaymakamlığı Makam şoförlüğü görevinde bulunup, buradan emekli olmuştu.

Yaklaşık bir haftadır tedavi gördüğü Bandırma Devlet Hastanesinde 7-4-2020 Saat 17.00 sularında hayata gözlerini yuman Timur Köksal(76) 8-4-2020 Çarşamba bugün saat. 10.oo dolaylarında Bandırma Şehir kabristanlığında ebedi istirahatgahına defnedilecek.

Timur Köksal herkesçe sevilen ve saygı duyulan bir kişiliğe sahipti. Merhuma Allahtan rahmet acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bandırma Kaymakamlığı Makam şoförlüğünde 30 yılı aşkın süre emek veren Timur Köksal 11 Mart 1998'de hain bir kurşunla, oğlu Şener Köksal'ı vatan uğruna şehit verip büyük acılar yaşamıştı. Yaşam direncini kaybetmeyen Timur Köksal 22 yıl süresince tüm resmi törenlere Şehit Oğlu Piyade Komando Er Şener Köksal'ın resmi ile geldi.

11 Mart 1998'de Şırnak'ta hain bir kurşuna hedef olan Şehit Komando Er Şener Köksal'ın devre arkadaşları, ne onu, nede Şehit babası Timur Köksal'ı unutmadılar. Şehit Şener Köksal'ın vefat yıldönümünde Bandırma hava Şehitliğinde bir araya gelen devre arkadaşları Timur Köksal'a, "Baba bir oğlun şehit oldu, bugün 14 oğlun var." diyerek moral vermişlerdi.



Anahtar Kelimeler: Kandil gecesi .
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı