Kan bağışında bulundular

Kan bağışında bulundular

6-12 Mayıs Kan haftası nedeniyle İlçe protokolü, Kızılay kan merkezine bağışta bulundular

Kızılay tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” kampanyasına destek vermek amacıyla Kaymakam Günhan Yazar ile Belediye Başkanı Tolga Tosun kan bağışında bulundular.

Başkan Tolga Tosun, bu kampanyaların salgın döneminde daha da önemli hale geldiğini belirterek tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet etti. Kampanyanın ilk gecesinde Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile Belediye Başkanı Tolga Tosun kan bağışına destek verdi.

Kızılay tarafından ilk olarak 4-5-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen kan bağışı kampanyasının vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep nedeniyle 11-12-13 Mayıs tarihlerinde tekrar düzenlendiğini ifade eden Başkan Tolga Tosun, Kovid-19 ve ramazan ayı nedeniyle azalan kan bağışlarının bu tür kampanyalarla ülkemizin kan stoklarının tekrar dolması adına önemli olduğunu söyledi.

Unutmayın; kan Bağışı Hayat Kurtarır.

Öte yandan kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız, 11-12-13 Mayıs tarihlerinde 18:00 ile 24:00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanında yer alan Kızılay Kan Bağışı Merkezine gelerek kan bağışında bulunabilirler. Unutmayın; Kan Bağışı Hayat Kurtarır.



Anahtar Kelimeler: bağışında bulundular
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli