Kampanya 300 ekmekle başladı

Kampanya 300 ekmekle başladı

Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, yeni bir sosyal paylaşımla fakir fukaranın kapısını araladı

Sosyal çalışmaları ile fakir fukara ailelerin hayatına dokunan Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, Koronavirüs (Covıt19) yeni pandemi süreci nedeni ile işyerini açamayıp evine ekmek götüremeyen aileler için yine hırzır gibi yetişti.

Nur Hancığolu, yardım severler vasıtası ile temin edilen sosyal paylaşım projesinde ekmek ve gıda yardımı paylaşımını başlattı.

Hancıoğlu, Dere Mahallesi General Halit Caddesi numara 52 de faaliyet gösteren NAR EKMEK fırını ile yaptığı anlaşma üzerine ihtiyacı olan ailelere ekmek fişi vermek sureti ile günün her saatinde, fırından ekmek temin etmmelerini sağladı.

Hancıoğlu, "Sosyal projemizin ilk yardım severi Eğitim-Sen 300 ekmek ile katkıda bulundu kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Hancıoğlu, gıda ve temizlik ürünü dayanışma projesi için ise, yardım severlerin marketlerden temin ettikleri erzak çeklerini kendilerine getirdiklerini, veya Öğretmenler kooperatifinden temin edilen alış-veriş çeklerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak zor günlerde, sıkıntıları paylaşma noktasında bir nebze olsun çorbada tuzları olmanın sevincini yaşadılarını kaydetti.

Hancığolu, Dijital dünya günümüzde sosyal paylaşımı herkezin evine, cebine taşıdı, böylesine özgür bir olanağın mevcut olduğu günümüzde aynı havayı teneffüt ettiğimiz sokağımızda, mahallemizde, şehrimizde çaresiz insanların yaşaması toplumsal yaradır. Bu anlamda bizler elimizden geleni yapmanın huzuru içindeyiz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Kampanya ekmekle başladı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false