Kahveciler ?Özışıkyıldız ile devam? dedi.

Kahveciler ?Özışıkyıldız ile devam? dedi.

Bandırma Otel ve Kahveciler Odası genel Kurulunda Başkan Ömer Özışıkyıldız güven tazeledi.

Bir birini takip eden esnaf odaları genel kurullarını Pazar günü Kapalı Pazar yeri Kurtuluş Düğün salonunda gerçekleşen Otelciler ve Kahveciler odası genel kurulu ile devam edildi.

/resimler/2018-1/15/2326177742789.jpg

Tek aday olan Başkan Ömer Özışıkyıldız´ın hazırladığı yönetim listesi ile gidilen seçimlerde 102 oyun kullanıldı. Türkiye Kıraathaneciler ve Kahveciler Büfeciler Federasyon Başkanı Murat AĞAOĞLU ´nun divan başkanlığını üstlendiği genel kurula Belediye Başkanı Dursun Mirza, İsmail Ay, Türk Hava Kurumu Bandırma şube Başkanı Varol Memişler´in yanı sıra Balıkesir´den gelen Esnaf Odaları birlik başkanı Fehmi Erdem, Başkan vekili Necdet Erkan, CHP; İyi Parti ilçe başkan ve yönetim kurulları yanı sıra oda başkan ve yöneticileri katıldı.

Seviyeli bir atmosferde gerçekleşen genel kurulda açık oylama, gizli tasnif sonucu Ömer Özışıkyıldız´ın başkanlığında Sezgin Çetin, Mehmet Erkan, İbrahim Zeren, Bilal Avcı, Turgut Kaplan, Hasan Ilgaz, yönetim kurulu asil, Levent Ersaraç, Bahri Mucan, Erol Karaoğlu, Bilgin Kirez, Ruhi Bulut, Hüseyin Ünal ve Ersin Tan yönetim kurulu yedek üyeliklerine, Mehmet Gündoğan, Hüsamettin Oral ve Caner Altınöz denetim kurulu asil, Metin Ersöz, İbrahim Keskin ve Yusuf Eker denetim kurulu yedek üyeliklerine seçildiler.

Genel kurul kapanış ve teşekkür konuşması yapan Başkan Ömer Özışıkyıldız, her geçen gün yaşanan olumsuzlukların maddi ve manevi anlamda güç durumda bıraktığı esnaf ve sanatkarın tek tesellisinin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yaşam kavgasını sürdürmesi olduğunu ifade etti.

/resimler/2018-1/15/2326406024504.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false