KAĞAN ULUCA “THOM PAIN” İLE BANDIRMA’DA SAHNE ALACAK

KAĞAN ULUCA  “THOM PAIN” İLE BANDIRMA’DA SAHNE ALACAK

Tiyatro4`ün sahneleyeceği Pulitzer Ödülleri Drama Finalisti "THOM PAIN” oyunu, Bandırma’da seyirci ile buluşacak.

Adını hem ulusal hem uluslararası alanda duyduğumuz İzmir’li ekip  Tiyatro4`ün sahneleyeceği Pulitzer Ödülleri Drama Finalisti "THOM PAIN” oyunu, Bandırma’da seyirci ile buluşacak.  Alışılmışın dışında oyunları ve projeleri ile uzun süredir seyirci ile buluşan ekibin yeni oyununda Thom Pain’i televizyon ve sinemadan da tanıdığımız yetenekli oyuncu Kağan Uluca canlandırıyor. Will Eno’nun yazdığı ve Uğur Çağlayan’ın dilimize çevirdiği tek kişilik bu oyunda Kağan Uluca sahneye çıkarken oyunun yönetmenliğini  ise Derya Efe üstleniyor.  Oyun, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü, saat 20.00’da Bizim Çocuklarımız Sanat, Kültür ve Doğa Derneği’nin organizasyonu ile Barış Manço Kültür Merkezi’nde Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. 

Thom Pain, korku, çocukluk, tabiat, nefret, zaman ve varoluş kavramlarına değinerek seyirciye modern insanın hikayesini sunmayı amaçlıyor. Modern insanın çöküşüne fakat yine de her şeye rağmen hayata devam edişine tanıklık edilen oyunda, çocukluğa dair anılar ve bir aşk hikayesi de oyunun çerçevesini oluşturuyor. Tek perdeden oluşan bu postdramatik metin, bir cevap almanın peşinde koşma halini değil, alınan cevapları kabullenme halini, kısacası hayatın kendisini anlatmakta. 

Saygıyla duyurulur. 

TİYATRO4

Tiyatro4, güncel metinleri sahneye taşımayı ve yenilikçi, çağdaş, özgün oyun tasarımları ile seyirciye yeni deneyimler kazandırmayı amaçlar. Tiyatro oyunlarının yanı sıra, sosyal içerikli sanat projeleri tasarlar ve projelerinde yerel ve uluslararası işbirlikçiler ile çalışır. Her projesinde yeni sanatçılarla çoğalarak dinamik kalmayı ve kolektif bir yapıyla ortak üretimde bulunmayı hedefler.



Anahtar Kelimeler: KAĞAN ULUCA BANDIRMA’ SAHNE ALACAK
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli