Kafkas’ta doğum günü geleneği

Kafkas’ta doğum günü geleneği

TRT’nin önemli THM sanatçısı Recep Kaymak her yıl olduğu gibi bu kez de doğum gününü Erdek Kafkas Motel’de dostlarıyla kutladı.

TRT’nin uzun soluklu THM sanatçılarından Recep Kaymak her yıl olduğu gibi tatilini geçirmek üzere geldiği Erdek Kafkas Motel’de dostlarıyla birlikte olmanın yanı sıra sürpriz doğum günü coşkusu yaşadı.

Erdek Kafkas Motel İşletmecisi, Turizmci iş insanı Seçkin Arslan, işletmesinde tatil yapan “TRT” THM sanatçısı dostu Recep Kaymak’ın doğum gününü bu yılda unutmadı.

Arslan, Recep Kaymak’ın 81. Doğum günü dolayısı ile yakın dostları Yeşilçam Efsanesi Ahmet Mekin, Asker arkadaşları İstanbul’dan Erol Sarıırmak, Tuğrul Çokgörmüş Bursa’dan Abdurrahman Esen’in yanı sıra Bandırma Avukatlarından yeğeni Av. Hüseyin Arslan, İstanbul’dan dostu Tamer Sarısözen, Ocaklar’dan eski efsane krampon Haydar Akyüz, Bandırma’nın sayılı ofsetçisi Harun Özbek’in katıldığı çok özel kutlama buluşmasında Cuğra’da günü batırmanın keyfi yaşandı.

Bandırmalı kemani sanatçı Emin ve grubunun sıra gecesi modunda sahne aldığı Kafkas Motel’te Recep Kaymak söyledi, Cuğra dinledi.



Anahtar Kelimeler: Kafkas’ doğum geleneği
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı