Kadro düştü, tansiyon çıktı

Kadro düştü, tansiyon çıktı

Cihat, iş olarak bakmak lazım”

Gönen Belediyespor kadroda daralmaya gitti, taraftar isyan etti. Samet Yürekli, Mert Yalçınalp, Önder Tezcan, Hasan Özen, Mustafa Çay ve Fesih ile yollarını ayrıldı. Taraftarlar bu duruma sosyal medya üzerinden ateş püskürdü. Köşe10 taraftar grubu facebook sayfasından takımla ilişiği kesilen Gönenli oyunculara sahip çıkılmadığından yönetime ve teknik heyete tepki gösterdiler. Gönen Belediyespor oynadığı üçüncü hazırlık maçında Susurluk ile 1-1 berabere kalırken yeşil beyazlıların tek sayısı Volkan’dan geldi. Volkan böylece oynanan 3 hazırlık maçında da gol atarken, aynı zamanda takımının attığı 3 gole de imza koydu.

2013-2014 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Gönen Belediyespor’da kadro kısıtlamasına gidildi. Takımda 5’i Gönenli 6 oyuncu ile yollar ayrıldı. Taraftarlar Gönenli oyuncuların takımda yer bulamamasına ateş püskürdü. Yeşil beyazlı yönetimi ve teknik heyeti hedef alan Köşe10 taraftar grubu facebook sayfasından takımdan ayrılan oyunculara sahip çıkan eleştiri yazıları yazdılar.

Cihat, “iş olarak bakmak lazım”

Yaşanan bu durum karşısında konuşan takım kaptanı Cihat Dolar, ayrılıkların kendilerini üzdüğünü ancak duygusal boyutu geçip olaya iş olarak bakılması gerektiğini söyledi. Yeni sezon öncesinde eksiklikleri olduğunu da sözlerine ekleyen Cihat, “Neticede bu işten para kazanıyorsak her ne kadar amatör ligde olursak olalım bu tür olayları profesyonelce değerlendirmek lazım. Şimdi takım olarak eksikliklerimizi tamamlama yönünde çalışmalara devam edeceğiz. İnşallah sezon sonu mutlu sona ulaşırız ve takımımızı tekrar bir üst lige çıkartırız. Kadro tasarrufu hocanın bileceği bir iş” dedi.  



Bandırmalı
5.09.2013 23:56:35
engin hoca cok iyi hoca keşke bandırmanın başına geçse

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı