KADINLAR MATİNESİNDE UNUTULMAZ KONSER

KADINLAR MATİNESİNDE UNUTULMAZ KONSER

Bandırma Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kadınlar Matinesi” yoğun ilgi gördü.

Bandırma Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kadınlar Matinesi” yoğun ilgi gördü. 09 Mart 2014 Pazar günü saat 13.00’da Esin Düğün Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Türk Sanat Müziğinin sevilen seslerinden TRT Sanatçısı Gökhan Sezen verdiği konserle salonu dolduran yüzlerce kadın izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşattı.

Bandırma Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında Bandırma Esin Düğün Salonunda düzenlenen “Kadınlar Matinesi” salonu saatler öncesinde dolduran yüzlerce kadın izleyicinin eğlenceli görüntülerine sahne oldu. Programın sunuculuğunu yapan Tuncer Ertuğrul’un yaptığı eğlencenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Sedat Pekel, böylesine anlamlı bir günde düzenlenen özel bir etkinlikle Kadınlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Pekel, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bandırma Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde siz değerli kadınlarımız için böylesine özel ve anlamlı bir etkinliği düzenleyerek sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve bu salonda bulunan siz saygıdeğer konuklarımızın ve tüm kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Ayrıca bizlere bu güzel organizasyonun oluşmasında katkıda bulunan BANVİT, Kamergold, Eğitimciler Tüketim Kooperatifi, Ulaşım AŞ, HAS Un, Esin Düğün Salonu ve Mirap Nakliyat’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Başkan Pekel’in konuşmasının ardından Türk Sanat Müziğinin sevilen sesi TRT sanatçısı Gökhan Sezen sahne aldı. Konsere verilen aranın ardından düzenlenen çekilişle 5 kişiye pırlanta taşlı kolye ve 5 kişiye’ de çeyrek altın hediye edildi. Çekilişlerin ardından Gökhan Sezen konserine kaldığı yerden devam ederek salonu dolduran yüzlerce konuğa unutulmaz bir konser verdi.

Eğlencede salonda yer alan konuklara Kadınlar Gününe özel 1500 adet çiçek ve küçük cep aynası hediye edilirken ayrıca pilav-ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.

Kadın Matinesi kapsamında bu özel günü ölümsüzleştirmek için kurulan PHOTOBOOTH - Özel Fotoğraf Kabiniyle eğlenceye katılan Bayan vatandaşlarımız fotoğraf çektirdi ve çektirmiş oldukları fotoğrafları çok kısa sürede ücretsiz olarak temin etti.

 

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı