KADINLAR MATİNESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

KADINLAR MATİNESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bandırma Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kadınlar Matinesi” yoğun ilgi gördü.




Bandırma
Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kadınlar Matinesi” yoğun ilgi gördü.


10 Mart 2013 Pazar günü saat 14.00'da Bandırma Şoförler Odası düğün Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak Bandırma'nın sevilen gruplarından Grup Serenat sahne alırken ardından Türk Sanat Müziğinin genç seslerinden TRT Sanatçısı Utku Güdü verdiği konserle salonu dolduran yüzlerce kadın izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşattı.


Bandırma Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında Bandırma Şoförler Odası Düğün Salonunda düzenlenen Kadınlar Matinesi” salonu saatler öncesinde dolduran yüzlerce kadın izleyicinin eğlenceli görüntülerine sahne oldu. Programın sunuculuğunu yapan Tuncer Ertuğrul'un yaptığı eğlenceni açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Sedat Pekel, böylesine anlamlı bir günde düzenlenen özel bir etkinlikle Kadınlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Pekel, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bandırma Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde siz değerli kadınlarımız için böylesine özel ve anlamlı bir etkinliği düzenleyerek sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve bu salonda bulunan siz saygıdeğer konuklarımızın ve tüm kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Ayrıca bizlere bu güzel organizasyonun oluşmasında katkıda bulunan Kamergold, Ulaşım AŞ, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kaya Tabildot, Lokantacılar Odası ve Dönce Yoğurt'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Başkan Pekel'in konuşmasının ardından sahneye çıkan Grup Serenat verdiği konserler konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Grup Serenat Konserinin ardından düzenlenen çekilişle 5 kişiye pırlanta taşlı kolye ve 5 kişiye' de çeyrek altın hediye edildi. Çekilişlerin ardından Türk Sanat Müziğinin genç ve sevilen seslerinden TRT sanatçısı Utku Güdü sahne alarak salonu dolduran yüzlerce konuğa unutulmaz bir konser verdi.

Eğlencede salonda yer alan konuklara Kadınlar Gününe özel 1500 adet çiçek hediye edilirken ayrıca pilav-ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli