KADINLAR GÜNÜ’NDE KADIN BAŞKANVEKİLİ

KADINLAR GÜNÜ’NDE KADIN BAŞKANVEKİLİ

Gönen Belediye Meclis üyesi Hatice Burcu Özdemir, 8 Mart Dünya Direnişçi kadınlar gününde başkan vekili oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’dan kadınlar gününe özel jest. Başkan Palaz, Kadın Belediye Meclis üyelerinden Hatice Burcu Özdemir’i kadınlar gününde başkan vekili olarak tayin etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Belediye Başkan Vekilliği’ne getirilmesinin anlamlı olduğunu ifade eden Gönen Belediyesi Başkan Vekili Hatice Burcu Özdemir, yerel yönetimlerin sunduğu hizmetlerin en aktif kullanıcılarının her zaman kadınların olduğunu belirterek, kadının toplumda hak ettiği yeri alması için her gün çalışmak gerektiğini kaydetti.

Başkan Vekili Hatice Burcu Özdemir, Gönenin İbrahim Palaz gibi bir belediye başkanına sahip olduğu için şanslı olduğunu, değerinin herkes tarafından bilinmesi gerektiğini söyledi. Gönen Belediye Başkan Vekili Hatice Burcu Özdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede görev yapan kadınları ziyaret etti akabinde Devlet hastanesi kadın çalışanlarını ve Kapalı Pazar yerini ziyaret ederek emektar kadınların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlayarak, çiçek takdim etti.



Anahtar Kelimeler: KADINLAR KADIN BAŞKANVEKİLİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı