Kabristana düzenleme

Kabristana düzenleme

Bandırma Şehir Mezarlığı iç yolu parke çalışmaları devam ediyor.

Bandırma nüfusuna orantılı olarak artan ölümlerden dolayı Bandırma Şehir Mezarlığında yeni yeler açılıyor. Ebediyete intikal edenlerin  defnedileceği mezarlık alanlarının yolları parke ile döşeniyor.

/resimler/2017-8/4/2221467390822.jpg

Geçmişimize, atalarımıza saygılı bir toplum olduğumuzu ve mezarlıkların bizim kültürümüzde önemli bir yeri olduğunu ifade eden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; ?Bir söz vardır. Geçmişine saygı duymayan geleceğine saygı duymaz diye. Türk toplumu olarak bizler geçmişimize saygı duyan bir toplumuz. Sadece bayramlarda değil, mübarek Cuma günleri de mezarlık ziyareti edip geçmişlerimize dualar okuruz. Bu toplumun aile yapısına verdiği önemi de göstermektedir. Bandırma Belediyesi olarak önce Büyükşehir´e devredilen, ancak gelir getirmediği için Balıkesir Büyükşehir Meclis kararıyla Bandırma Belediyesine devredilen Mezarlıklara önem gösteriyoruz. Bandırma Şehir Mezarlığında olduğu gibi tüm kırsal mahallelerimizdeki mezarlıkların bakımlarını yapıyoruz. Mezarlık iç yollarını, mezarlığa giden yolları, duvarlarını yapıyoruz. Bandırma Şehir Mezarlığımızın da yeni mezarlar alanına giden yolu yapıyoruz? dedi.

/resimler/2017-8/4/2222095732064.jpg

Anne babamıza, yakınlarımıza dua etmek için gittiğimiz mezarlıkların daha iyi bir görünüme sahip olması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Dursun Mirza; ?Geçmişimize saygı duyuyor ve geleceğimizi de saygı üzerine planlıyoruz. Bize emanet edilen Bayrağımız, toprağımız, Cumhuriyetimizi daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Biz toplum olarak ailemizi, çevremizi, insanları seviyoruz. Kaybettiğimiz yakınlarımıza, dostlarımıza üzülüyor, onlar için dua ediyoruz. Ebediyete intikal etmişlere Allah´tan rahmet diliyorum Mekanları Cennet olsun. Bu mübarek Cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin? dedi.

/resimler/2017-8/4/2222295107443.jpg



Anahtar Kelimeler: Kabristana düzenleme
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli