Jandarma´da yaz mesaisi

Jandarma´da yaz mesaisi

Kırsalda yapılan hırsızlık olaylarının failleri bir bir yakalandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca "Hırsızlık" olaylarına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda birçok olayı aydınlattı.

/resimler/2018-7/4/1105473641694.jpg

Erdek´in turistik Dalyan bölgesinde, R.A. isimli şahsa ait karavanın çalınması olayı ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda karavanın A.E. isimli şüpheli tarafından çalınarak Bandırma´daki hurdacılara satıldığı belirlendi. Bir geri dönüşüm işletmesinde bulunan karavan hırsızlığı olayıyla ilgili olduğu düşünülen şüpheli A.E.´yi yakalama çalışmaları sürüyor.

Manyas´ın Yeniköy Mahallesi´nde bulunan bir fabrikanın atık bölgesindeki hurdaları çalan H.A. ve S.E. isimli şüpheliler suçüstü yakalandılar.

Edremit´in Altınoluk Mahallesi´nde, H.G. isimli kişiye ait evden (2.000) TL.´yi çalan şüpheli G.Ç. yakalanmış olup, çalınan para, mağdur H.G.´ye teslim edildi.

Aynı mahallenin Tekcam Caddesi´nde; G.İ. isimli kişiye ait olup içinde (1.000) Euro ve (800) TL olan çanta çalınırken, yapılan araştırmalar sonucunda şüpheli S.D. yakalanarak çalınan paralar mağdur G.İ.´ye teslim edildi.

Yine aynı mahallede, bir AVM´nin arka bölümünde park halinde olan H.Ç. isimli kişiye ait motosiklet çalınmış olup, yapılan araştırmalar ve fiziki takip sonucunda şüpheli M.D. yakalanarak, çalınan motosiklet sahibi H.Ç.´ye teslim edildi. Ayrıca şüpheli M.D.´nin "Mala Zarar verme, Nitelikli Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Kilitlenmesi Suretiyle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçlarından arandığı tespit edilerek, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Havran Kapalı Cezaevi´ne teslim edildi.

Edremit Altınoluk Mahallesi Atatürk Caddesi´nde, M.K. isimli kişinin, içinde kredi kartı, kimlik kartı ve (840) TL para olan cüzdanının çalınması olayı ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda şüpheli U.K. yakalanmış olup üzerinde yapılan aramada M.K. isimli kişiye ait kredi kartı, kimlik kartı ve (840) TL para bulunarak kendisine teslim edildi.

Bu olaylarla ilgili olarak adli makamlardan alınan talimatlar doğrultusunda A.E., H.A., S.E., G.Ç., M.D. ve U.K. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.



Anahtar Kelimeler: Jandarma mesaisi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli