Jandarma esrar yakaladı

Jandarma esrar yakaladı

Polis, Susurluk ve Ayvalık'ta Ruhsatsız silahlar ele geçirdi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Bandırma’da kubar esrar bulundurduğu tespit edilen F.A.’nın ev ve eklentilerinde yaptığı aramada 4 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaların süreceği bildirildi.

Ruhsatsız silahlar ele geçti

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezi, Ayvalık ve Susurluk’ta toplam 3 adet ruhsatsız tabanca ve 5 fişek, 1 adet kurusıkı tabanca ve 15 fişek ele geçirdi.

İl merkezinde 1 adet kurusıkı tabanca ve 15 adet fişek, Ayvalık’ta 1 adet Belgigue Browning marka, 9 mm, kurusıkıdan çevirme, ruhsatsız tabanca, 1 adet Voltran marka, 9 mm kurusıkıdan çevirme ruhsatsız tabanca ve Susurluk’ta, 1 adet ruhsatsız, P.Beretta marka, 9 mm çapında tabanca ve 5 fişek ele geçirildi.

Aranan 21 kişi yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, aranan 21 kişiyi yakaladı.

Yapılan çalışmalarda, il merkezi ve Ayvalık’ta 5’er, Edremit’te 8, Erdek, Burhaniye ve Sındırgı’da 1’er kişi ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ayvalık’ta bol miktarda esrar maddesi ele geçirdi. Ekipler, A.A.’nın ev ve eklentilerinde yaptıkları aramada 30 kilogram esrar maddesi, 20 gram toz esrar, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 10 adet av tüfeği fişeği ele geçirdiler. Olayla ilgili olarak M.K., A.T., M.K., H.B. ve B.K. isimli kişiler gözaltına alınırken, A.A.’nın ise aranması sürüyor.



Anahtar Kelimeler: Jandarma esrar yakaladı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı