İYİ’lerin Paşalimanı çıkartması

İYİ’lerin Paşalimanı çıkartması

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural’ın da katıldığı geniş çaplı Paşalimanı ziyareti, İyi partililere de, Adalılara da moral oldu.

İYİ Parti Erdek ilçe Başkanlığı kırsal mahalle ziyaretleri ve bu ziyaretlerde vatandaşları dinleme programlarını Paşalimanı Adası Mahalleleri ziyareti ile sürdürdü.

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural'ın da hazır bulunduğu İyiler hareketi paşalimanı ziyaretinde,  Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Büyük Şehir Meclis üyesi İbrahim İlhan, Belediye Meclis üyesi Murat Çolak, İl Başkan Yardımcıları; Sezai Duman, Osman Kemal Özdemir, Fatih Sönmez, Tanju Gözer, Gürsoy Öztürk, Erdek İlçe Başkan Yardımcıları, Atilla Zeybek, Enver Damar, Kadir Erdoğan, Şaban Ulaşan, Melek Demir, Neşe Karakaş, Ayşe Nural, Erdek Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Geren, Susurluk Gençlik Kolları Başkanı Fatih Baldemir, Gönen Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Sızı, Susurluk gençlik kolları Başkan yardımcısı Semih Canlıdır'ın katılımlarıyla Paşalimanı adası Balıklı, Tuzla, Poyrazlı, Paşalimanı ve Harmanlı Mahallelerini ziyaret ederek beklenti ve sorunlarını yerinde dinlendi.

Paşalimanı adası halkının ada olarak Marmara bölgesinde, Erdek ve Bandırma ya çok yakın olmasına rağmen hiçbir imkândan yararlanamadıklarını serzenişinde bulundular.

Adada beş mahalle olmasına rağmen Sağlık Ocağı, Doktor ve hemşirenin olmadığı, Devamlı açık olan PTT’nin bulunmadığı, Yangına karşı önlem alacak İtfaiyenin olmadığı, Bankamatik’in bulunmadığı sorunlarını dile getirerek; Bir an önce bu eksikliklerin giderilmesini talebinde bulundular.

Paşalimanı sakinleri ayrıca ulaşım olanağını sağlayan  Gestaş araç ve şahıslardan Marmara adasına gidenden de, Paşalimanına gidenden de aynı ücreti alındığı, Bu mağduriyetin giderilmesi noktasında mutlaka Tuzla- Narlı mahallesinden feribot seferi konması taleplerinde bulundular.

Bunun yanında Mahallelerimizin tüm sorunları ile ilgili bilgi alış verişinde bulunan İyi Partililer Paşalimanlılar tarafından kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikleri karşısında büyük moral buldular.

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, “Paşalimanında yaşayan 5 mahallemizde vatandaşlarımız ile birlikte olduk, bizlere gösterdikleri eşsiz misafirperverliklerinden dolayı Mahalle muhtarlarımıza, Mahalle başkanlarımıza ve tüm mahalle halkımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural Paşalimanı Mahallelerinde vatandaşlarla yaptığı sıcak sohbetlerde, "Biz siyaseten ziyaret yapmıyoruz, Şu anda bir seçim atmosferi söz konusu değil, ancak vatandaşın belleğinde seçimden seçime önlerine gelen siyasilerden hizmet umudu kalmamış, yeni bir anlayış ile insana dokunan, onu anlayan, onunla sevinip, onunla üzüntüsünü paylaşan siyasi anlayış önümüzdeki ilk seçimlerde iktidarın antarnetifi olacaktır." dedi.



Anahtar Kelimeler: ’lerin Paşalimanı çıkartması
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli