İYİ'ler hareketinde Balıkesir rüzgarı

İYİ

ÎYİ Parti Balıkesir il başkanlığı 26 kurultay delegesi ile Ankara'da

İYİ Parti Balıkesir il başkanlığı Başkan Hasan Fehmi Yörük'ün başkanlığında bir Belediye Başkanı, 8'i bayan olmak üzere 26 kurultay delegesi ile gittiği Ankara'da Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez tarafından karşılandılar.

 Meral Akşener'in gelen başkanlığında gidilen kurultay için tam kadro Ankara'da bulunan Balıkesir il Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Bandırma Manşet'e yaptığı açıklama ile kurultayı yorumladı.

Başkan H. Fehmi Yörük; "Liderimiz genel başkanımız sayın Meral Akşener’in seçim sonrası kurultayı toplaması parti içi demokrasi anlayışının en güzel örneğidir.

Kurultaydan, partinin birlik, beraberlik ve milletin umudu olarak daha da güçlenerek çıkacağına inancımız tamdır. Genel Başkanımız Meral Akşener’in demokrasi, hukuk, temel insan hakları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadelede yanındayız.

Genel başkanımızın partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlamak, tüm Türkiye'yi kucaklamak adına attığı cesur adımların Balıkesir il Başkanlığı ve üst kurultay delegeleri olarak arkasında duruyoruz.
İyi partinin temel unsuru olan teşkilatlar ve üyeleri olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in parti disiplinini sağlayan, teşkilatların taleplerine açık bir yönetim anlayışı ve işleyişini daha da güçlendireceğine inanıyoruz.
İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına, partimizi  iktidara taşıyacağına inandığımız sayın genel başkanımıza bu kurultayda desteğimiz tamdır.
Bizler İl başkanları olarak yükselen milliyetçilik ve demokrasi taleplerinin yaşama geçirilmesi için partimizin demokrat yapısına her zaman sahip çıkacak ve bu konudaki duyarlılığımızı yılmadan devam ettireceğiz. Kurultayımızın partimize ve milletimize  hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

İYİ Parti kurultayına Bandırma üst kurul delegesi olarak katılan Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan ile Macit Yalazı kurultay sürecinde Başkan H. Fehmi Yörük ve Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez ile temas halinde bulundular.



Anahtar Kelimeler: ' hareketinde Balıkesir rüzgarı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı