İYİ’ler hareketi doludizgin

İYİ’ler hareketi doludizgin

DSP’nin 3 önemli ismi resmen İYİ’ler hareketi içinde yer aldı. Rozetler takıldı, tebrikler kabul edildi.

2023 Genel seçimleri için teşkilatlar bazında seferber olan İYİ parti teşkilatları gerek saha çalışmalarında, gerekse teşkilat bünyesinde gündeme taşıdığı üye odaklı çalışmaları ile seçim heyecanını canlı tutuyorlar.

2023 seçimleri için il başkanlığından ayrılma kararı alan İYİ Parti Balıkesir il başkanı Özlem Ural bugün Erdek ilçe başkanlığınca hazırlanan üye kabul- rozet ve rozet takma programına katıldı.

İYİ Partide kalabalık bir katılım huzurunda gerçekleşen programda DSP Balıkesir İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, geçmiş dönem DSP Erdek Belediye Başkan adayı Suat Kurumahmut ile DSP Gönen ilçe Başkanı Nevin Ertan, Erdek Doğuş Gazetesi çalışanlarından Kıvanç Doğruel  resmen İYİ parti üyesi oldular.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, 7/24 mesai verdikleri teşkilatlarında partilerine katılmak arzusunda olanları kabul ederek, hem yerelde, hem de genel oylamadaki oylarını yükselttiklerini açıkladı.

Başkan Arif Demir, “Bizler İYİ’ler hareketi olarak insan ayrımı yapmıyoruz, İYİ parti felsefesini kendisine mihmandar gören herkes gelir üye kaydını yaptırır, yeter ki Vatan Haini ve Bölücü Terörist olmasın.” Dedi.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, “Gelişiniz ve katılımınız bizlere güç kattı. Şu anda siyasette oturup kitap yazabilecek insanların yanındayız, Sizlerle birlikte bir ahenge sahip olacağız, İYİ parti kilit parti olarak 85 milyonu 81 ilde kucaklamaya hazır bir partiyiz. Biz bütün ülkeyi sarmaya, sarmalamaya talibiz. Bu gelişiniz bizler için çok kıymetli, Bizleri çok mutlu ettiniz, sizlerle güç kazandık, İçinden geçtiğimiz bu karanlık dönemi, bir kadın genel başkanın liderliğinde, yani bir anne şefkatiyle, bir anne becerisi ile ortalığı derleyip toparlayacak temizleyecek olan ve gecesini gündüzüne katan hep birlikte umutla bir şeyleri başarmak için çabalayan sizlerin de desteği ile bu işin altından kalkacağız.” dedi.



Anahtar Kelimeler: hareketi doludizgin
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı