İYİ Parti'nin adayı Uz. Dr. Orhan Can oldu

İYİ Parti

İYİ Parti Balıkesir il Başkanlığı parti sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama ile Bandırma Belediye Başkan adaylarının Uz. Dr. Orhan Can olduğu açıklandı

İYİ Parti Balıkesir il Başkanlığı parti sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama ile Bandırma Belediye Başkan adaylarının Uz. Dr. Orhan Can olduğu açıklandı.

Karabük’te MHP’den belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan Dr. Orhan Can, zorunlu dönüş yaptığı memleketi Bandırma’da özel bir sağlık merkezinde görev aldığını, Kendisinin de İYİ Partiden Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklamıştı.

İYİ Partideki açıklamada uzun yıllar yurt içi, yurt dışı sağlık çalışmaları sonrası hekimlik yaptığı Karabük’te MHP den Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunduğunu açıklayan Dr. Orhan Can, 1924 Lozan mübadili bir ailenin Sahil Yenice köyü eşrafından olduğunu açıklamıştı.

Belediye Başkanlığı aday adaylığının ise memleketine olan vefa borcunu ödemekten kaynakladığını vurgulayarak  mali konuda sıkı bir ekonomik politika uygulaması ile Bandırma’nın beklentilerine çözüm üretmenin mümkün olduğunu söylemişti.



Anahtar Kelimeler: Parti' adayı . . Orhan
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı