İYİ PARTİ'den TARAFSIZLIK AÇIKLAMASI

İYİ PARTİ

İYİ PARTİ ERDEK İLÇE BAŞKANLIĞI 31 MART'ta YAPILACAK ESNAF ODASI SEÇİMLERİ İÇİN TARAFSIZLIK AÇIKLAMASINDA BULUNULDU

Erdek Esnaf ve Sanatkarlarının kurumsal kimliklerine vizyon kazandıran Esnaf Odasında 31 Mart'ta yapılacak genel kurul için 6 adayın bulunması, siyasi partiler tarafından tarafsızlık ilkesi yayımlanmaya başladı.

Bir süre önce AKP tarafından yapılan açıklamaya bugünde İYİ Parti ilçe Başkanlığı katıldı.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı yaptığı yazılama basın açıklaması ile 31 Mart'ta yapılacak esnaf odası genel kurulu için 6 adayın bulunduğunu, İYİ parti olarak tüm adaylara eşit mesafede oldukları kaydedildi.

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir; 

"Odalar ve Sivil Toplum Kurulusları siyaset üstü yerlerdir. Buralara siyaseti bulaştırmamalıyız. Çünkü aynı yerlerde her görüşten insan bulunur. Bunlar görüşlerini ön plana çıkarmadan herkese eşit hizmet ederler ve etmelidirler de... 31 Mart'ta Erdek'te Esnaf Sanatkarlar odasının seçimi var. yönetime  6 aday talip. Biz İyi Parti Erdek teşkilatı olarak 6 adayın da yanındayız. 6 adayada eşit mesafedeyiz.

İYİ Parti olarak hiç birini ön plana çıkarmıyoruz . Adaylarımızın hepsi de birbirinden değerli hepsi de alanlarında başarılı, esnaflarımızın sorunlarını bilen insanlar. Hangisi seçilirse seçilsin esnaflarımızın sorunlarını çözmek için gayret ve çaba sarfedeceklerine inanıyoruz.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanının; kendileriyle uyumlu çalışacaklarına inanan esnaflarımız seçecektir. Tekrar ifade etmek istiyorum. Biz sadece Esnaf Sanatkarlar odası için değil daha sonraları yapılacak olan tüm oda ve STK seçimlerinde tarafsız ve tüm adaylara eşit mesafede olacağımızı özellikle vurguluyorum.

Tüm siyasi partilerdende aynı duyarlılığı bekliyoruz. Seçilecek olan Oda ve STK başkanları hepimizin başkanıdır. Seçimlerde kardeşliğin ve Erdek' imizin kazanmasını temenni ederek seçilecek başkanlarımıza şimdiden başarılar diliyorum."



Anahtar Kelimeler: PARTİ' TARAFSIZLIK AÇIKLAMASI
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı