İYİ ler hareketine güçlü katılım

İYİ ler hareketine güçlü katılım

Bandırma Demokrat Platformu, İYİ ler hareketine toplu geçiş yaptı. Katılım için İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanlığında hareketli saatler yaşandı.

Ekonomist, öğretim üyesi, İYİ Parti Grup Başkanı, Bursa Milletvekili ve TBMM Bütçe plan komisyonu üyesi Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen katılım ve rozet programı ile İYİ Parti Bandırma ilçe başkanlığı güç kazandı.

Bandırma’da Demokrat Parti olarak görev yaptıkları süre içinde toplu olarak partilerinden istifa edip, sosyal medya üzerinden oluşturdukları “Demokrat Platformu” adı altında on yılı aşkın süredir aylık toplantılar ile birlikteliklerini devam ettiren platform üyeleri grup ve İyi parti nezdinde geliştirilen diplomasi sonucu, toplu katılım programı gündeme geldi.

Demokrat Platformu Başkanı Adnan Erdan ile görüşen Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu grup katılım programı için tarih belirlenmesi ardından büyük buluşma bugün İYİ parti Bandırma ilçe başkanlığında gerçekleşti.

İYİ Parti Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, beraberinde Genel Başkan Baş Danışmanı Dr. Turhan Çömez, Eski Bursa Milletvekillerinden Necati Özensoy, Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, GİK üyeleri Hasan Toktaş, Müberra Çakır, Bursa il Başkan yardımcısı Nevzat Kocakurt, Karacebey ilçe Başkan yardımcısı Zafer Somuncuoğlu, Busa ve Karacabey’den İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri yanı sıra, Balıkesir il Başkanı Özlem Ural, il yönetim kurulu üyeleri Ümmühan Karapınar, Fisun Ayman, O. Kemal Özdemir, Edremit ve Büyükşehir meclis üyesi Davut Çengel, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney partiye katılım sağlayan Demokrat Platformu üyelerine tek tek rozet takarak katılımları için kendilerini kutladılar.

İYİ Parti Bandırma ilçe başkanlığındaki hareketli katılım programında Başkan Necmi Sert, İyi parti olarak güç kazandıklarını açıklarken, Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminde ülkenin getirildiği nokta hakkında açıklamada bulundu.

İYİ Parti katılım programında son konuşmacı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski Doktoru Turhan Çömez oldu.

Çömez, İyi parti olarak Haziranda yapılacak seçimlerin önemine değinerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Bu seçim saltanatın gemisi ile Bandırma vapuruna binenlerin seçimi.” Sözünü hatırlatarak  “Biz Bandırma vapurundayız,  her türlü ayak oyununa karşı uyanık olmak durumundayız.” Dedi.

Peki kimler vardı Demokrat Platformunda;

Eski, Demokrat Parti İlçe Başkanı Adnan Erdan, Demokrat Parti Erdek İlçe Başkanı Mülkü Sarıkaya, Anap ve Demokrat Parti Manyas ilçe Başkanı İsmail Kaba, Doğruyol Partisi Bandırma ilçe Başkanı ve yerel seçimlerde oluşturulan ittifak sonrası MHP den Bandırma Belediye Meclis üyesi olan İsmail Bilgi, Eski Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Fikret Yırtımcı, C. Hamdi Yaman, Olcay Yılmaz, Hakan Doğandemir,  A.Şakir Batu, Ziya Özsoy, Süleyman Öztaş, Tolga Tuğral, Burak Okbay, Ahmet Köymen



Anahtar Kelimeler: hareketine güçlü katılım
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı