İyi Parti´den teşekkür

İyi Parti´den teşekkür

Millet İttifakı olarak 31 Mart seçimlerinde büyük başarı kazandılar

Siyaset arenasında 2. seçimleri olmalarına karşın toplum katında aldıkları oy oranı ile Türk Siyaset dünyasında yerini alan İyi Parti, ülkenin her noktasında olduğu gibi Erdek´te de 31 Mart Mahalli seçimlerinden başarılı sonuçla çıkması başta İyi Parti ilçe teşkilatı ve camiası olmak üzere, Millet ittifakı ortakları da bu coşkunun ortak paydaşı oldu.

8 Nisan Pazartesi mesai bitimi mazbatalarını alan Erdek Millet İttifakı Meclis grubu bugün gerçekleştirdiği ilk oturum sonrası beraberinde Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, CHP İlçe Başkanı Metin Uysal ve Meclis üyeleri ile İyi Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

İyi Partideki büyük buluşmada, İlçe Başkanı Arif Demir, 31 Mart seçimlerindeki gayret-çaba ve üstün performansı nedeni ile seçimleri zaferle sonuçlandıran Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı´ya teşekkür plaketi verdi.

Başkan Arif Demir, Tüm Millet İttifakı ekiplerinin son derece seviyeli bir seçim sonrası haklı sonuç almanın gururunu yaşadıklarını, bu birlikteliğin önümüzdeki çalışma döneminde hizmete yansıyacağından şüphesi olmadığını açıkladı.

/resimler/2019-4/9/1430491128945.jpg

İyi Parti İle Başkanlığı tarafından plaket ile ödüllendirilen Başkan Mim. Hüseyin Sarı, Millet İttifakı olarak İyi bir ekip oluşturduklarını, hem CHP grubu, hem se İyi Parti gurubu olarak özverili bir çalışma ile sonuç alındığını, özellikle kendisinden çok Büyükşehir adayı İsmail Ok´a oy talebinde bulunduğunu, bu nedenle Erdek´te Büyükşehir Başkan adayı oylarının kendi oylarından fazla çıktığını, İsmail Ok´un Büyükşehir Belediye Başkanı olamamasından dolayın şanssızlıklarını kabul ettiğini, ancak Büyükşehir´de muhalefetin meclis üstünlüğünün de bir farklılık olduğunu açıkladı.

/resimler/2019-4/9/1435515196788.jpg



Anahtar Kelimeler: Parti teşekkür
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı