İyi Parti´den kuruluş açıklaması

İyi Parti´den kuruluş açıklaması

Kurucu Başkan Necmi Sert, İyi Parti Kurucu yönetim kurulunu kamu oyuna açıkladı.

Emekli Tarih Öğretmeni Necmi Sert´in, kurucu Başkanlığını üstlendiği İyi Parti Bandırma İlçe Teşkilatı açılışını gerçekleştirdi.

Günaydın Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde bulunan ilçe teşkilatında düzenlenen basın toplantısında yönetim kurulu üyelerini tanıtan Sert, partinin kuruluş ilkeleri ve hedeflerini açıkladı. 52 kişilik yönetim kurulu üyelerini tanıtan Sert, 118 üyelerinin olduğunu ve 11 Şubat tarihinde, Yargıtay´ın üyelikleri kabul etmesi durumunda genel kurul yapacaklarını açıkladı.

Bandırma yerelinde öncelikli hedeflerinin ezici bir çoğunlukla belediye başkanlığı seçimlerini kazanmak olduğunun altını çizen Sert, ? Biz sadece Bandırma yerelinde değil, genelde de iktidar olmak istiyoruz. Bu Cumhurbaşkanlığını kazanmaksa onu kazanmak, parlamentoda çoğunluğu kazanmaksa onu kazanmak istiyoruz.

Yerelde ilk hedefimiz belediye başkanlığını kahhar bir çoğunlukla kazanarak, belediye meclis üyeliklerinde de çoğunluğu elde ederek ve Balıkesir´e de yeterli meclis üyelerini göndererek İyi Parti´mizin temsilini en iyi şekilde sağlamaktır? dedi.

/resimler/2018-1/25/1523513923979.jpg



Anahtar Kelimeler: Parti kuruluş açıklaması
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı