İYİ partide tatil yok

İYİ partide tatil yok

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir "Gündeme ilişkin çalışmalarımız sürüyor"

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir 31 Mart seçimleri ardından erken gelen yaz sezonu çalışmalarını gündem doğrultusunda takip ettiklerini söyledi.

/resimler/2019-6/17/1802523523291.jpg

Başkan Arif Demir öncelikle gerçekleştirdikleri Kaymakamlık ziyaretinde, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık ile gündeme ilişkin değerlendirmede bulunduklarını söyledi.

Zeytin´den sonra ilçenin en önemli katma değer kaynağı tatil turizmi için başta ilçe merkezi olmak üzere Kapıdağ ve Paşalimanı adalarında sorunsuz bir sezon yaşanması adına kaymakamlıkça hertürlü önlemin alınmış olmasının sevindirici olduğunu kaydetti.

/resimler/2019-6/17/1806232433464.jpg

İyi Parti yönetimi aynı zamanda ilçe jandarma bölük komutanı Binbaşı Volkan Kocatürk´ün tayini dolayısı ile Diyarbakır´a atanmasının Erdek adına kayıp olduğunu, ancak Bayrağın dalgalandığı vatanın her noktasında görevin kutsal olduğunu, bu nedenle Binbaşı Volkan Kocatürk´e hayırlı vazifeler dilediklerini kaydetti.

/resimler/2019-6/17/1809018999247.jpg

İYİ Parti Erdek ilçe Başkanlığının ziyaret programında İlçe Emniyet Müdürlüğüde yer aldı.

Başkan Arif Demir, Mübarek ramazan bayramının 9 günlük tatile rast gelmesi dolayısı ile genel bir bayramlaşma programının yapılamadığı Erdek´te bu ziyaretleri bayram sonrası gerçekleştirmiş olmanın huzuru içinde olduklarını vurgulayarak "Gerek Emniyet, gerekse Jandarma komutanlığı son derece duyarlı vazife anlayışı ile 9 günlük yoğun bayram trafiğinde olaysız bir tatil yaşanmasını sağladılar. Erdek´imizin bundan sonraki sezon devamında da huzurlu bir sezon geçirmek adına gayret ve çabaları bulunan teşkilatlarımıza hazyırlı vazifeler dileyip bayramlarını kutladık." dedi.

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, "Çalışmalarımız aralıksız sürüyor, gündemimizde İstanbul seçimleri var, Erdek´te bulunup Pazar günü İstanbul´da oy kullanacak kişilerin organizasyonu için Millet İttifakı olarak CHP ile Başkanlığı ile koordinasyon halinde çalışmaktayız, İstanbul seçmenlerimizi İstanbul´a ulaştırmak ve dönüşlerini sağlamak adına tüm hazırlıkları tamamladık, daha sonraki süreçte ise 31 mart´ta göreve seçilen muhtarlarımızı makamlarında ziyaret ederek sorun ve beklentileri noktasında görüş alışverişinde bulunacağız." dedi.



Anahtar Kelimeler: partide tatil
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli