İYİ Parti seçimden umutlu

İYİ Parti seçimden umutlu

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir: ?Erdek belediye başkan adayımızı aralık ayında açıklayacağız?

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, 31 Mart 2019´da yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Demir, vatandaşların partilerine teveccühünün her geçen gün arttığına dikkati çekerken şu değerlendirmede bulundu:

?Parti olarak kuruluşumuzun üzerinden ancak bir yıl geçti. Bu kısa süreye rağmen çok yol aldığımıza inanıyorum. Erdek Belediye Başkanlığı için adayımızı aralık ayı içinde açıklayacağız. Erdek´i kucaklayacak, çok sevilen bir arkadaşımızı aday göstererek başarılı olacağız. Yürekten inanıyorum ki İYİ Parti olarak 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, ülke genelinde % 25-30 oranında oy alacağız.?

Demir, CHP ile işbirliği yapıp yapmayacakları bir soruyu, ?Bu konu bizi aşar. Partimizin genel merkezinin vereceği bir karardır. Biz, genel merkezimizin talimatlarını uygularız? diye yanıtladı.

/resimler/2018-11/15/2219503154067.jpg

Erdek´teki yerel seçimde partiler arasında hiçbir gerilim yaşanmamasını dileyen Demir, şöyle konuştu:

?Tüm ülke genelinde olduğu gibi Erdek´teki seçimin de huzur ortamı içinde gerçekleşmesi için üzerimize düşen sorumluluk ve görevi yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Demokrasilerde son sözü sandıkta, vatandaş söylemelidir. Biz her konudaki duyarlılığımız gibi Erdek´te seçim ortamının huzurlu geçmesi için de yapıcı bir tutum izleyeceğiz. Diğer partilerin de aynı anlayış içinde olacaklarını düşünüyoruz.? Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Parti seçimden umutlu
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli