İtfaiye Kavşağında kaza

İtfaiye Kavşağında kaza

Erdek girişi İtfaiye kavşağındaki kazada, Otomobilin çarptığı Motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Hastanede ameliyata alındı.

Erdek-İtfaiye kavşağında saat 11.40 sularında meydana gelen trafik kazasında Gülmüş Hafriyata ait 10 E 6704 plaka sayılı otomobil Bandırma istikametinden gelip, İtfaiye kavşağında Turgut Özal Caddesi, Miğros yönüne dönmek istediği sırada çarşı istikametinden gelip Bandırma istikametine seyretmekte olan Şener Topaloğlu idaresindeki 10 ADK 012 plaka sayılı motosiklete çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile savrulan motor sürücüsü Şener Topaloğlu ciddi şekilde yaralandı. Çevreden yetişenlerin ve yakında bulunan itfaiye müfrezesinin müdahale ardından kaza mahalline intikal eden 112 ekiplerine teslim edilen motor sürücüsü Şener Toplaoğlu kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesinde ameliyata alındı.

Erdek girişinde bulunan itfaiye kavşağının bermuda üçgenini aratmayan yapısal düzenlemesi geçmişten günümüze bu tür kazaların adresi olmuştur. Konuya vakıf karayolları otoriteleri bu kavşağın sıradan bir planlama ile çözüme kavuşturulmasının mümkün olmadığı belirtilirken, tek çözümün bu kavşağa yaklaşan sürücülerin ani deparlar yerine daha sakin ve güvenli dönüşlerle kazalardan kurtulunacağı açıklaması yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: İtfaiye Kavşağında
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı