İSTİŞARE KURULU TOPLANDI

İSTİŞARE KURULU TOPLANDI

BANDIRMA TİCARET ODASI YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELERİ TOPLANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından oluşturulan esaslar dahilinde Bandırma Ticaret Odası üyeleri arasından Yönetim Kurulunca belirlenen Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ilk toplantısını yaptı.

Çalışma usul ve esaslarına göre kurulun görevleri; Oda ve borsalara Kanunla verilen görevler hakkında çalışmalar yapmak, görüş ve öneriler oluşturmak; ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere yönetim kurulu tarafından havale edilen konular ile kurul üyelerinin önerdikleri ya da ilgili kuruluşlardan intikal eden konuları değerlendirerek görüş oluşturmak, bu konularda raporlar hazırlamak, Oda bölgesinde ticari, sınai, ekonomik gelişmeleri izlemek; bu konuda oda organlarını bilgilendirmek, Oda bölgesindeki ekonomik, ticari ve sınai kalkınmaya katkı sağlayacak görüşler oluşturmak, mevcut çalışmaları izlemek ve değerlendirmek olarak belirlenmiştir.

Kurul Başkanlığını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı yapmış olup Başkan Yardımcılıklarına Adil Levent Coşkun ve Muharrem İyianlar seçildi.

Kurul çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Mehmet Kılkışlı; ?Odamız meslek komitelerinin her ay düzenli olarak toplanmasına çok önem veriyoruz. Çünkü birçok konu bu toplantılarda dile getiriliyor ve biz de Oda olarak buna göre çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu kurulun yönergesinde de yılda iki kere toplanır denilmesine rağmen ben her ay toplanılmasını istiyorum. Bölgemiz ile ilgili araştırma yapılması, çözümlenmesi gereken konularda bu kurulun devreye girmesini istiyorum. Özellikle kurul üyelerini belirlerken değişik sektörler ve Manyas´tan da üyelerimizin olmasına dikkat ettik.? dedi.



Anahtar Kelimeler: İSTİŞARE KURULU TOPLANDI
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli