İstanbul`da, tanıtım günleri

İstanbul`da, tanıtım günleri

Balıkesir, ilçeleriyle birlikte önceki yıl Ankara`da gerçekleştirdiği tanıtım günlerini, bu tafta İstanbul`da devam ettiriyor.

Balıkesir Valiliği tarafından önceki yıl Ankara`da gerçekleştirilen tanıtım günleri bu hafta İstanbul`da gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz yıl Vali Ahmet Turhan Başkanlığında Ankara’da ilk kez yapılan Balıkesir Tanıtım Günleri’nden sonra bu yıl da İstanbul Feshane’de Balıkesir tanıtılacak. Valiliğin organize ettiği, büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri, kaymakamlıklar, odalar ve başta İstanbul’daki Balıkesirliler Derneği olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcilerinin oluşturacağı komisyon, 11-14 Eylül tarihleri arasındaki fuara hazırlanmak için çalışmalarına devam ediyor. Vali Ahmet Turhan, Feshane’de yapılacak etkinlik için şunları söyledi: “Balıkesir Tanıtım Günleri kapsamında 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Feshane’de Balıkesir’i tanıtacağız. Geçtiğimiz sene Ankara da başarılı bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdik ve 70 bin kişi stantlarımızı gezdi. Ankara’daki başarılı organizasyonu İstanbul’da da gerçekleştirmek istiyoruz. İstanbul tanıtım açısından büyük önem arz ediyor. Şimdiden çalışmalara başladık. Valilik, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Odalar, Sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu komisyon etkin bir tanıtım faaliyeti için çalışıyor.

İstanbul Feshane’deki Tanıtım Faaliyetlerini profesyonel bir yapılanmayla yapacaklarını kaydeden Vali Ahmet Turhan, Balıkesir yeni büyükşehir olmuş, gelişen bir il olarak bu tarz tanıtım faaliyetleriyle kabuğunu kırıyor. Ankara’daki tanıtım günleri başarılı geçti, ilk olduğu için zordu. Ankara’daki tanıtım günlerine katılan esnaflar iyi iş yaptığı için İstanbul’daki tanıtım faaliyetlerine de katılmak istiyorlar. Balıkesir’i gerek ülkeiçinde gerekse yurtdışı fuarlarda en iyi şekilde tanıtmayı sürdürmeliyiz “ dedi.

İstanbul’daki Balıkesirliler Derneği, Balıkesir Tanıtım Günleri’ne oldukça yoğun bir program ile hazırlanıyor. 11 Eylül günü yapılacak açılış programının ardından, İstanbul’daki Balıkesirliler Derneği tarafından 12 Eylül günü saat: 20:00 de yemekli gece düzenlenecek. İstanbul Balıkesirliler DerneğiBaşkanı İsmail Yaşar, feshane’deki tanıtım günleri etkinliğinin Balıkesir’in tanıtımına ciddi ivme kazandıracağını ve 12 eylül de yapacakları gecenin Balıkesirlilerin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacağını düşündüklerini belirtti. Geceye İstanbul Valisi Avni Mutlu, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali ile Balıkesir ve İstanbul’daki devlet, iş, sanat dünyasından birçok kişinin katılması bekleniyor.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false