İşgaller masaya yatırıldı

İşgaller masaya yatırıldı

MEYDAN ve ÇEVRE ESNAFLA KAPATMALAR VE İŞGALİYELER GÖRÜŞÜLDÜ.



Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur, Cumhuriyet Meydanı, Sevgi Yolu ve Şehit Süleyman Bey Caddesinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.

Toplantıda burada hizmet veren işletmelerin dükkan önlerine yaptığı kapatmalar ve işgaliyeler ele alındı.

Bandırma Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur'un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Cumhuriyet Meydanı, Sevgi Yolu, Şehit Süleyman Bey Caddesi ve çevredeki diğer sokak ve caddelerde hizmet veren işletme sahipleri, İnceleme-araştırma ve imar komisyonu üyeleri ile birlikte ilgili daire müdürleri yer aldı.



Toplantıda bu alandaki işletmeler tarafından yapılan işgaliyeler ve dükkân önlerindeki kapatmalar ile ilgili uyulması gereken standartlar ve belediye'nin bu konuyla ilgili yaptırımları masaya yatırıldı. Kapatmalar ve işgaliyelerle ilgili belediye tarafından yapılacak yeni düzenlemeler ve uygulamalar hakkında katılımcıların da görüşleri alınırken, ortaya çıkacak yeni düzenlemelerin esnaf tarafından benimseneceği görüşü ağırlık kazandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde hizmet veren esnafımızın işgaliye ve kapatmalarla ilgili ilerleyen dönemlerde sıkıntı yaşamamaları amacıyla bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi.



Mirza: Cumhuriyet Meydanı, Sevgi Yolu, Şehit Süleyman Bey Caddesi ve çevredeki diğer sokak ve caddelerde hizmet veren işletme sahiplerimizle bir araya geldik ve bundan sonraki süreçte yeni bir yol haritası belirleyerek buradaki işgaliyeler ve kapatmaların belirli bir standarda oturtulması amacıyla bir toplantı düzenledik. Maalesef esnafımızın yapmış olduğu kapatmaların çocuğunda standartlara aykırı bir durum söz konusu. Bizler Bandırma'nın yerel yönetimi olarak buradaki esnafımızın mağdur olmamasını amaçlıyoruz. Bunu amaçlarken de mevcut sorunlara çözüm üretmek istiyoruz” dedi.





Hasan CEYLAN
1.05.2013 06:28:35
Yandaşlarının mekanlarını büyüttülerde büyüttüler. Dükkan 20 m2 İŞGALİ 40 m2 kaldırımın ortasında WAFFLE yapılıyor meyhaneler sokak ortalarında hala neyi tartışıyorlar anlamadım.

Mülkü SARIKAYA
2.05.2013 09:12:40
Sedat Pekel ve ekibinin tasfiyesine az kaldı.İcraatlarının hesabını sandıkta verecekleri gün hergün bir gün daha yaklaşıyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli