İşbı̇rlı̇ğı̇ Protokolü imzalandı. 

İşbı̇rlı̇ğı̇ Protokolü imzalandı. 

Bansiad ile Üniversite Süreklı̇ Eğı̇tı̇m Merkezı̇, Eğı̇tı̇m İşbı̇rlı̇ğı̇ hazırlanan ortak protokol ile imza altına alındı.

Bandırma Sanayici ve İş insanları derneği (BANSİAD) ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi arasında; Üyelerin faydalanmasına yönelik İş Birliği Protokolü İmzalandı. Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Süreklı̇ Eğı̇tı̇m Merkezı̇ Eğı̇tı̇m İşbı̇rlı̇ğı̇ hazırlanan ortak protokol ile imza altına alındı. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Eski Senato Salonunda gerçekleşen imza töreninde protokolü Üniversite adına Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, BANSİAD adına ise yönetim kurulu başkanı Funda Dedeoğlu imzaladı. 

BANSİAD bünyesinde yer alan idari birimler, BANSİAD üyelerinin ve üyelerinin çalışanlarının ve çalışan adaylarının, gerek faaliyet alanlarındaki hizmetlerinde, gerek kişisel gelişiminde ihtiyaç̧ duyulan konularda gerekli eğitim ve iş birliğini sağlamak amacıyla imzalanan protokol, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BANÜ-SEM) ile BANSİAD iş birliğinde kapsamı birlikte belirlenecek tüm alanlarda BANSİAD üyelerine ve üyelerinin çalışanlarına yönelik olmak üzere Üniversite onaylı sertifikalı kurs ve eğitim programlarının verilmesi, planlanması duyurulması, gerektiğinde eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi konusunda araştırma ve görüşmeler yapılmasını kapsıyor.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı