İş dünyası ve istihdam önemli

İş dünyası ve istihdam önemli

Murat Ercili ile görüşen AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel, iş dünyası ile temaslarına devam etti.

Murat Ercili ile görüşen AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel, iş dünyası ile temaslarına devam etti.

Parti bazında sürdürülen nokta anket çalışmalarında adı ilk sırada yer alan AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel etkin siyasi çalışmalarını vatandaş ve iş dünyası nezdinde gerçekleştirmeye devam ediyor.

Akşam programlarını kırsal mahalle ziyaretleri ile sürdüren Oya Yücel, Beraberinde Meclis üyeleri Murat Altansoy ve Zeynep Özgün ile iş dünyasının Uluslararası markası ismi Murat Ercili ve Ayben Ercili'ye konuk oldu.  

Genç iş insanı Murat Ercili ve merhum pederi Hicri Ercili ile Bankacılık yıllarına dayanan dostlukları olduğunu açıklayan Oya Yücel, “Ercili ailesi ve diğer Bandırma'ya münhasır marka kuruluşlar bizim gururumuzdur. Yerel yönetim olarak iş dünyamızın önünü açacak planlamalar ile kentimizdeki işsizlik sayısını sıfıra indirme gibi bir misyonumuz olmalı. İşi gücü olan insanımız, evinde ve işinde mutlu ise Bandırma'mız daha huzurlu bir kent olur, tüm çabamız güzel Bandırmamızı daha mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmektir.” dedi.

Bandırma'da eğitim ve sağlık alanındaki yardım severliği ile tanınan iş dünyasının marka ismi Murat Ercili'de yoğun çalışma temposu içinde karşılıklı bir kahve içip sohbet etme olanağı bulduğu Oya Yücel'e çıktığı kutlu davada muvaffak olması için duacı olduğunu vurgulayarak , “Sizi Bankacılık yaşamınız sonrası Bandırma'nın ilk Kadın muhtarı olarak tanıdık ve sevdik, topluma dokunan yaşam tarzınız ile Bandırma'da ilk kadın başkan görmek isteriz. Hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim” dedi.



Anahtar Kelimeler: dünyası istihdam önemli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı