?İnce Mehmet?ten son seronomi?

?İnce Mehmet?ten son seronomi?

nce Mehmet, "Bir kere İstanbul Beyefendisi bir ağabeyimizdi? "

    İnce Mehmet.. Beykozlu, Bandırmasporlu sağaçık Mehmet Demirhisar? Mehmet Ağabey bu kez ince çalımlarıyla ince hastalığını yenemedi?

     Bir kere İstanbul Beyefendisi bir ağabeyimizdi? Pırlanta gibi bir yüreği vardı? Çocukla çocuk, büyükle büyük olurdu? Mütevazi bir profesyonel ağabeyimizdi? Çektiği sıkıntıları beyefendi kimliğinin arkasında saklamasını bilen sayısı günümüzde azalan asil futbolculardandı?

     Bir çizgi adamı olarak birçok karşılaşmaya imzasını atmayı başarmış emektar bir futbol kramponuydu? Kimseyi incitmeyen bir yapıya sahipti? Dönemın Kulüp  Başkanı Hasan Sur ile Antrenör Muhtar Tunçaltan´ın anı fotoğraflarında yerini almış, haksızlığa dayanamayan yapısını daha o yıllarda ortaya koymuştu Mehmet Ağabey?

   Futbolu bıraktıktan sonra amatör takım çalıştırıcılığının yanı sıra özel hayatında başkasından çalım yemeden çalımı kendi kendisine attı?

  Bize İstanbul Beyefendiliği´nin ne olduğunu gösteren mükemmel bir Bandırmasporluydu Mehmet Ağabey? İnce Mehmet aramızdan ayrıldı. Spor kalbimizdeki yerinin her zaman için korunacağını bilerek?

   Ne diyeyim Allah gani gani rahmet eylesin? Bandırmaspor´un Bandırmaspor olduğu yıllarda formasını giymiş değerli bir ağabeyimi kaybetmenin hüznünü yaşıyorum? Şehitlerimizin acısını yüreğimizde fazlasıyla hissettiğimiz şu günlerde Mehmet Ağabey bizlere bir başka acıyı yaşatmış oldu?

  Tek tesellim Gazeteci Zeki Karadeniz ile birlikte yaptığım spor söyleşisi oldu? Sevenlerine sesini. Düşüncelerini. Yorumlarını ulaştırmak adına?

Kendisi, Mehmet Ağabey. İnce Mehmet gerçekten Bandırma futbolunda efsanelerden biriydi? İnsani yapısı ve mütevazi kimliğinin ambalajı belki de futbolunun büyüklüğünü örtecek kadar güçlü bir efsane?.

    Haydarçavuş´un avlusunda  futbol dostu  çocukluk arkadaşım Levent Tavgaç, Bandırmaspor´un efsane isimlerinden stoper Bigalı Adil Koç, Bandırmasporun eski takım kaptanlarından Kelebek Ahmet ve taziye telefonları ile acıyı paylaşan Çubuklu Mustafa, Habeş Sedat ve Kaleci Erdem ağabey son seronominin hüznünü yaşıyorlardı?

   Tüm Bandırmasporluların başı sağ olsun?Başımız sağ olsun?. Zeyyat Saygın



Anahtar Kelimeler: İnce Mehmet seronomi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli